Şimdi Ara

ekran donuyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim pcde p4 işlemci, asrock anakart , 512 mb 8500 biostar ekran kartı, 1.5 gb ram var.
    sorun ise garip, pc yi açtığımda bazen bi süre kullnıyorum takılıyo bazende açılmadan ekran donuyo ama mavi ekran gelmiyo. şimdiden sağolun

• Virüstür virüs.
  • Sorun anakartında olabilir. Kasayı açıp anakartın üzerindeki kondansatörlerde şişme varmı diye bir bakarmısın?
  • eksik yazmışım ekran kartını çıkartıp onboard u kullanıyorum hiç takılma yok
  • KÜçük kasılmalar, takılmalar oluyorsa, ısı sorunundan aşırı ısınmadan olabilir.
  • demin ekran kartını denedim başka bi pc de kartta problem var mavi ekran hatası verdi garantisi de yok tamir gibi bi şansım var mı acaba, anakart ekran kartı hepsinin sıcaklıklarını konrtol ettim normal seviyede
  • Takılma derken mesela 2 dakikada 2 saniye gibi bir şey söleyebilirmisin. Yani süreklimi takılıyor yoksa 4 saatten sonra takılmayamı başlıyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: siomann

demin ekran kartını denedim başka bi pc de kartta problem var mavi ekran hatası verdi garantisi de yok tamir gibi bi şansım var mı acaba, anakart ekran kartı hepsinin sıcaklıklarını konrtol ettim normal seviyede

Tamir olması çok zor. Yenisini almalısın.
  • belli olmuyo hoşgeldin yazısında takıldığı oluyo, 10 dk kullandığım oluyo hatta fifa oynamıştım 30 dk sonra nolduysa ekran dondu
  • anakartın bios ayarlarına bakın orda ekran kartıyla ilgili bir ayar olacak ob /agp/pci veya buna benzer bi seçenek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smbdy -- 12 Temmuz 2010; 22:45:09 >
  • PCI express olarak ayarlı

başka bi ekran kartını kendi anakartımda denedim o da çalışmadı anakartta mı gitti accaba
  • beyler olur mu ekran kartı slotu tamiri yoksa değmez yeni bi anakart mı alıyım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: siomann

beyler olur mu ekran kartı slotu tamiri yoksa değmez yeni bi anakart mı alıyım ??

Değmez tamir yaptırmaya , garanti varsa gönder garantiye yoksa yenisini al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.