Bildirim
Ekran ile ilğili bir sorun yardım
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartı ve ses kartı sürücülerini güncellemeyi deneyin, tabi eğer bu ses kesilmeleri sadece bir tarayıcıda olmuYORSA -
quote:
Orijinalden alıntı: mrYAGIZ
ekran kartı ve ses kartı sürücülerini güncellemeyi deneyin, tabi eğer bu ses kesilmeleri sadece bir tarayıcıda olmuYORSA
Sadece tarayıcıda oluyor sekmeler arası geçişlerde , her tarayıcıda oluyormu bilmiyorum ama chrome kullanıyorum her zaman olmuyor bu sorun arada oluyor. Ve bilgisayar'ın masaüstündeki performansı kötü dosyaları acarken felan hız olarak , oyunlarda normal en azından sistemime göre oynadıgım oyunlarda. Sıcaklıklar normal , combofix ile felan tarattım bilgisayarı , görev yöneticisinden cpu kullanımına felan baktım onlarda normal görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackspaceTR -- 17 Temmuz 2013; 1:59:16 > -
UP -
sürücüleri güncellesene bi -
quote:
Orijinalden alıntı: mrYAGIZ
sürücüleri güncellesene bi
Daha öndecende combofix ile tarattım değişik virüs programlarını denedim / format attım pek değişen bişey olmamıştı ancak dün gece combofix ile taratınca düzeldi , virüs mü var dersiniz ?
Dünden sonra baya performansıda düzeldi bilgisayarın masaüstüne tarayıcıda felan çok savaştı ama oyunlarda sorun cıkartmıyordu masaüstü performansından tutta açılış bile hızlandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackspaceTR -- 17 Temmuz 2013; 18:10:25 > -
pc özelliklerin nedir ? -
format atabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X