Şimdi Ara

Ekran ile ilğili bir sorun yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örnek yotubede şarkı dinliyorum , diğer sekmedede facebok var sekmeler arasında geçiş yaparken 1 2 saniyelik ses kesilmeleri oluyor ve sekmeden sekmeye geçerken sanki ekran siyahlaşıyor gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackspaceTR -- 17 Temmuz 2013; 1:49:18 >

• ekran kartı ve ses kartı sürücülerini güncellemeyi deneyin, tabi eğer bu ses kesilmeleri sadece bir tarayıcıda olmuYORSA
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

ekran kartı ve ses kartı sürücülerini güncellemeyi deneyin, tabi eğer bu ses kesilmeleri sadece bir tarayıcıda olmuYORSA

Sadece tarayıcıda oluyor sekmeler arası geçişlerde , her tarayıcıda oluyormu bilmiyorum ama chrome kullanıyorum her zaman olmuyor bu sorun arada oluyor. Ve bilgisayar'ın masaüstündeki performansı kötü dosyaları acarken felan hız olarak , oyunlarda normal en azından sistemime göre oynadıgım oyunlarda. Sıcaklıklar normal , combofix ile felan tarattım bilgisayarı , görev yöneticisinden cpu kullanımına felan baktım onlarda normal görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackspaceTR -- 17 Temmuz 2013; 1:59:16 >
  • UP
  • sürücüleri güncellesene bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

sürücüleri güncellesene bi

Daha öndecende combofix ile tarattım değişik virüs programlarını denedim / format attım pek değişen bişey olmamıştı ancak dün gece combofix ile taratınca düzeldi , virüs mü var dersiniz ?

Dünden sonra baya performansıda düzeldi bilgisayarın masaüstüne tarayıcıda felan çok savaştı ama oyunlarda sorun cıkartmıyordu masaüstü performansından tutta açılış bile hızlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackspaceTR -- 17 Temmuz 2013; 18:10:25 >
  • pc özelliklerin nedir ?
  • format atabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.