Öncelikle belirteyim konuyu arkadasım adına açıyorum. Arkadasım siteye giremedigi için benden rica etti onun yerine konuyu ben açtım.Soruna gelecek olursak bilgisayarının ekranı oyun esnasında yaklasık her 4-5 saniyede bir kararıyor.masaüstündeyken bi problem yok yalnızca oyunda iken oluyor bu kararma gidip gelme.çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı ?
aynı srn bndede vr krdş ama her oyunda değil.fps değeri ii olmasna rağmn oluyor böle.sadece tomb raider underworld bide sims 3.yardım edebilirsenz sevinrm !!!!!
güncel sürücü eksiliğinden kaynaklı gibi duruyor. sürücü güncellemesi yapıp durumu bildirin
sürücü güncel onuda dndm olmadı malesef crysis cod assasin creed gbi oyunlrda hiç problem yok ama bu iki oyunda böle bi problem var
sürekli olsaydı (oyun harici de.) tüp bitmiş diyebilrdim. kusura bakmayın yardımcı olamıyorum. saygılar
oyun için minimum gereksinimlerle donanım bilgilerini karşılaştır derim ben. ekran kartının sürücüleride güncel olması gerekli..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme