arkadaşlar ekran kartı alıcam ama ekran kartının ddr2 veya ddr3 olması fark edermi??
anakartım epox marka ve amd işlemci kullanıyorum şimdilik idare etsin diye 2. el bi ekran kartı alıcam.alacağım kart da budur
saphire x1650 pro 512mb 128bit
Sapphire Arayüz PCI Exp Chipset ATI Bellek Boyutu 512 Mb Bellek Tipi DDR2 Video Giriş Yok Video Çıkış Var Direct X 9 Open GL 2.0 Var Tv Out HDTV DVI Çıkışı 1 SLI Desteği Yok Soğutucu Fanlı Dual DVI Yok İşlemci Hızıi 400 Mhz RAMDAC 400 Mhz Modelll X1650
özellikleri de böyle.sizce olurmu??
ekran kartının ddr2 yada ddr3 olması farketmez yeter ki anakartına uygun slot yapısında olsun. x1650 pro güzel bir karttır yada 7600gt yi de düşünebilirsin
tavsiye için çok saol .peki anakartımın uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım ?şimdi anakartın kutusuna baktım 6PCI giriş var üstünde. ekran kartının PCI express olması fark edermi.şu an kullandığım ekran kartı fx 5200.aynı soketi kullansam sorun yaşarmıyım?
quote:
Orjinalden alıntı: zi_zuu
tavsiye için çok saol .peki anakartımın uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım ?şimdi anakartın kutusuna baktım 6PCI giriş var üstünde. ekran kartının PCI express olması fark edermi.şu an kullandığım ekran kartı fx 5200.aynı soketi kullansam sorun yaşarmıyım?
İmzamdaki konuda SSS bölümünü okuyunuz, sorularınızın cevabı burada var. Özellikle PCI-PCIE, AGP-PCIE ayrımı hakkında meraklarınızı giderecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
İmzamdaki konuda SSS bölümünü okuyunuz, sorularınızın cevabı burada var. Özellikle PCI-PCIE, AGP-PCIE ayrımı hakkında meraklarınızı giderecektir.
gerçekten çok yardımcı oldu bu hazırlamış olduğun sss bölümü.çok teşekkür ederim.bu arada anakartıma baktım agp -8x miş.artık ona göre tavsie ettiğin ekran kartlarından alacağım.tekrar teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme