Şimdi Ara

ekran kartı alacagım yardım 350-400 arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamın aleyküm arkadaşlar başlıkta belirtigim gibi ekran kartı alcam o fiyatlar arsında (350-400) şimdikten çok teşekür ederim oyun oynamak için alıyorum haberiniz olsun :)

• 2. el asus 660 ti top

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115300633

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 26 Mart 2016; 15:37:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxkobraxxx X kullanıcısına yanıt
    ikinci el R9 270 tercih edilebilir
  • MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce

fiyatı 457 tl Öneririm. Kesinlikle Pişman Olmazsın
  • 414 TL ile alabilcegin guzel kartlardan

GTX750Ti 2G DDR5 128Bit

https://www.bizdehesapli.com/gigabyte-gv-n75toc-2gl-gtx750ti-2g-ddr5-128bit-vga-urun-GV-N75TOC-2GL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryptOsmaN -- 14 Nisan 2016; 19:59:20 >
  • gtx750ti dışında başka karta bile bakmanıza gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç W psu var sisteminiz nedir ?
  • merhabalar bilgisayarı müzik, film ve internet amaçlı kullanıyorum. oyun oynamıyorum sıfır uygun bir kart tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrttylmzz

merhabalar bilgisayarı müzik, film ve internet amaçlı kullanıyorum. oyun oynamıyorum sıfır uygun bir kart tavsiye eder misiniz?

bütçe, işlemci, mevcut güç kaynağı marka model nedir?
  • kasanın özellikleri ve güç kaynağı fotoğrafta bunlar. minimum bütçe nedir bilmiyorum ama 150 liradan fazla vermek istemiyorum. 1080p film izleyebildiğim internette rahat dolaşabildiğim bir ekran kartı işimi görür.
    Bu mesaja eklenen görseller:

ekran kartı alacagım yardım 350-400 arası
  • mrttylmzz M kullanıcısına yanıt
    Amd R7 240

Msi modeli guzel ama butce icin sapphire de alabilirsiniz.

Sapphire modeli:https://www.bizdehesapli.com/sapphire-11216-00-20g-r7-240-2gb-ddr3-128bit-vga-urun-11216-00-20G

Ayrica bu kartin 720p cozunurlukde gta 5 i akici bir sekilde oynattigi da bilinmekte.

• oyun oynamayı bırakalı seneler oldu. o yüzden bütçeyi aşağı çekebildiğim kadar çekmek istiyorum 100 liraya bile olabilir. ama dediğim gibi 1080p film izlensin, sitelerde dolaşırken görsellerde takılmasın bana yeter. daha uygun bi şeyler tavsiye edebilir misiniz

• mrttylmzz M kullanıcısına yanıt
    Bu kartları alıp hangi oyunu oynayabileceğinizi sanıyorsunuz ki?GT420 ve R7 240 görüntü versin diye çıkarılan ekran kartları...Oyun oynatmaz.Ayrıca bütçeniz 350-400 civarı değil miydi?Zaten o işlemciyle sınırınız da bu iki kart.R7 265 ya da 750Ti'dan başka alabileceğiniz kart yok. Bu iki karttan birini ikinci elden hangisi ucuzza alıp kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 16 Nisan 2016; 14:41:19 >
  • ben sonradan dahil oldum tavsiye almak için. 200 liradan fazla vermek istemiyorum. 1080p film izleyebildiğim internette rahat dolaşabildiğim bir ekran kartı işimi görür. linktekilerden birini almak istiyorum ama herkes farklı birini öneriyor. karar veremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.