Şimdi Ara

Ekran kartı Alacağım yardımm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

500w nerden çıktı anlamadım. hd7750 dediğin kart 230w psu ile bile çalışır.

siz neyi tartışıyorsunuz. hangi kart 500w psu isteyen ?

hd 6850 için sunmuştum gerçi crysis3 oyunu 6850 bile high modunda kasma yapıyor tabi arkadaşın çift çekirdek işlemcisi vardı sanırım ondanda dar boğazlık yapabilir
    arkadaşlar kızmayın ama ben sadece ekran kartını düşünerek değil genel olarak sundum lütfen 6850 350w powerlada çalışır deyip geçmeyin genel olarak düşünün power dediğiniz sadece ekran kartını
    beslemiyor
  • arkadaşlar k.bakmayın ama artık bir karara baglayalım he? hd7750 ekran kartını alacağım tamam bunun yanında power almalımıyım? alcaksam kac w alıyım bütcemi fazla aşmak da istemiyorum..
  • power almana gerek yok .

Ekran kartı Alacağım yardımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raphaeljoe

arkadaşlar k.bakmayın ama artık bir karara baglayalım he? hd7750 ekran kartını alacağım tamam bunun yanında power almalımıyım? alcaksam kac w alıyım bütcemi fazla aşmak da istemiyorum..

Çok büyük ihtimal gerek olmayacaktır PSU değiklikliğine fakat olursa ilerisini düşünerek 500W alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRk_BeeR

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

500w nerden çıktı anlamadım. hd7750 dediğin kart 230w psu ile bile çalışır.

siz neyi tartışıyorsunuz. hangi kart 500w psu isteyen ?

hd 6850 için sunmuştum gerçi crysis3 oyunu 6850 bile high modunda kasma yapıyor tabi arkadaşın çift çekirdek işlemcisi vardı sanırım ondanda dar boğazlık yapabilir
    arkadaşlar kızmayın ama ben sadece ekran kartını düşünerek değil genel olarak sundum lütfen 6850 350w powerlada çalışır deyip geçmeyin genel olarak düşünün power dediğiniz sadece ekran kartını
    beslemiyor

orda bir yanlış anlaşılma olmuş galiba.

6850 almıyor ki arkadaş. en son 7750 de karar kıldı. onun için de psu değiştirmesine gerek kalmayacaktır çok büyük ihtimalle.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.