Şimdi Ara

EKRAN KARTI ALACAKLAR DİKKAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burada 9800pro@xt diyolar sapphire icin, ya sen yanlis biliyosun ya andromeda yanlis biliyor:)
  • XT ye modlanabilen kartlar R360 GPU ya sahip olanlar. Sapphire lar uygun bu iş için ama şu sıralar R360 GPU lu 9800 Pro bulmak biraz zor. Arkadaş MSI ın R360 olduğunu belirtmiş iyide etmiş....
  • imzamdaki kart r350 gigabyte 9800pro@xt dir yapmayın arkadaşlar. varsa r350 9800pro su olup xt ye çeviremeiyen bana pm atsın ben çevircem söz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

imzamdaki kart r350 gigabyte 9800pro@xt dir yapmayın arkadaşlar. varsa r350 9800pro su olup xt ye çeviremeiyen bana pm atsın ben çevircem söz.

merhabahttp://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=92&var2=0 linkinde Identify Your Card kısmında modlanabilir r350 hiç belirtilmemiş . r360 sahip olmayan kartı nasıl modladınız lütfen açıklayında bilgimiz artsın

• haydi 865pe merakla bekliyorum r360 yani xt cipine sahip olmayan pro nasıl xt oluyor
  • r360 ı nasıl pro@xt yaptınız? cevabı aynısı saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dostolcan

haydi 865pe merakla bekliyorum r360 yani xt cipine sahip olmayan pro nasıl xt oluyor

Fazla söze gerek yok sanırım. saygılar.

• quote:

quote:

haydi 865pe merakla bekliyorum r360 yani xt cipine sahip olmayan pro nasıl xt oluyor

merhaba yanlış anlaşılma var galiba ben deneyiminizi paylaşmaya davet etmiştim . bu forumdaki arkadaşlarla birlikte . linke bakarsanız hangi kartların modlanabildiği belirtilmiştir. siz eğer r350'yi modlayabildiğinizi belirtiyorsanız bu deneyimi ve de nasıl yapıldığı bu forumdaki arkadaşlar ve dünya kamuoyu sizin katkınızla lütfen öğrensin

• quote:

quote:

Walla bende merak ettim..

• dostum katkı yapabileceğim bir konu değilki bu vmod vs yapsamda burda anlatsam ok. ama yapılan işlem aynı r360 gibi flash yapılıyor bu kadar. eğer istersen sana pm ile nasıl yapıldığını anlatırım. burda çok bilmiş durumu olmasın saygılar.
  • quote:

dostum katkı yapabileceğim bir konu değilki bu vmod vs yapsamda burda anlatsam ok. ama yapılan işlem aynı r360 gibi flash yapılıyor bu kadar. eğer istersen sana pm ile nasıl yapıldığını anlatırım. burda çok bilmiş durumu olmasın saygılar.

• oo iyi hber gerçekten.. şu 9550 ler inşallah patetes değildir.. (Thinkin sum upgrade :)
  • olaya biraz fransız kaldım lütfen r350 yonga nasıl r360 xt olabiliyor bilenler açıklayabilir mi
  • evet arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyoruz
  • beyler gigatek'de r350 sapphire 201++kdv . r350 nasıl modlanıyor belirtinde alalım şu kelepiri
  • Ankara'da oturuyorum ve bu forumda gigatek'in methini oldukça duydum. En kısa sürede ziyaret edeceğim. Benim en çok istediğim şey fiyattan ziyade müşteriye üç kağıt yapılmaması ve çaylak adamı buldu mu soymaya çalışan tiplerden kaçınmak. Satış sonrası hizmet en önemlisi yani. Anlaşılan burası baya iyi.
  • sanırım bazıları okuma özürlü. postları okursanız veya bu konu hakkında formda arama yaparsanız r360 9800pro@xt flash diye sonuca ulaşırsınız. kaldıki ben yukarda r360 ı nasıl flash yapıyorsanız r350 de aynı şekilde diye belirttim ve yardım isteyen veya yapamayanlara pm den yardımcı olurum dedim yukarda screenshot ile gösterdim ama galiba bek okuyan yok. boşa soru soruyorsunuz
  • gercekten cok ucuz bır fırmaa be n cok baktım
    ama urun bozuluncaa taa oraya gondermek ezıyet olur ankarayaa
    ben olsam fıc 9600 xt alırım butceme cok uygun 136 $+kdv
    yanındakı fanıda sattımmı bedava gıbıı
  • 865pe
    r360'tan farklı olarak termal diod ve bazı shader optimizasyonları yok diye biliyorum. Herhangi bir oyunda sorun yaşadınmı şimdiye kadar? Veya 3dmark2003'te testlerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadim -- 3 Eylül 2004, 9:56:49 >
  • Arkadaşlar r350 XT olmaz diye kim demiş? 865PE gibi benim de kart r350 ama babalar XT ye modlanıyor yapmayın arkadaşlar şöyle 3-4 ay öncenin yazılarını bi karıştırın bu konu üzerinde çok tartışma oldu. r360'dan fark olarak ben sadece termal diot yok diye biliyorum. Belki başka eksiklikleri de vardır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.