yazdığım iki modele odaklandığım için onun fiyatını bilmiyorum ama şu anda cf yapma ihtiyacı hissetmiyorum şimdilik gerek yok diye düşünüyorum yinede saol..
quote:
Orijinalden alıntı: Atraus
WD in SATA III HDD sine para vermeye gerek yok ben şahsen kendim kullanıyorum daha basit bir SATA 2 model işinizi görecektir
o yukarda okuduğun sistem zaten var ben sadece ekran kartı danışmak için açtım forumu dediğin gibi bende pek performan hissetmedim sata 2 den farkı yokmuş gibi ama ilerde bi firmware falan çıkartıp belki fark çıkar ortaya kimbilebilir bellil olmaz ama almış bulunmaktayım :d yinede teşekkürler...
Alacağın en kötü kart 5850 ayarında olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: 666
Alacağın en kötü kart 5850 ayarında olmalı.
5850 yada GTX460 senin işini haydi görür. Şuan 300 lira civarında forum ilanlarında bulabilirsin. İlerde sıkıntı çekersen -ki zor- bir tane daha alır Xfire/SLI yaparsın. Artıracağın parayı da ilerde daha iyi bir işlemci için kullanırsın.
2 seneye kadar kım öle kım kala..al 6870 pasalar gıbı kullan...2 sene sonra sistemi komple yenılersın..yeni soket yapısı gelicek sanırım yakında ..her 6 ayda bır teknoljı degıstıgı ıcın yapılacak cokda bırsey yok.. 2 sene sonra yapacagın max upgrade x6 lı bır ıslemcı olur kı o zamana kadar fıyatlar 50$ a duser zaten...günü yaşa...su an bunu da en iyi 6870 ile yapabılırsın..kolay gelsin...
6870 al paşalar gibi kullan :D 5770 yakışmaz o bilgisayara :D
gtx 460
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme