Şimdi Ara

Ekran Kartı Almak İçin En Doğru Zaman? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yüksek bilgi birikimi gerektiren derin analizler sonucu ortaya koyulmuş tespitiniz için size teşekkür ediyorum.

eski nesil işlemci ve ekran kartı önermenize hayran kalmamak mümkün değil.

gözümdeki perdeler açılmış karanlıktan aydınlığa yükselmiş gibi hissediyorum.

tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    boş yorumdan kastınız buydu sanırım..
    hocam seni güneşin ışığı aydınlatmaz, abartma istersen .
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    birsey soracam soyle yapsak nasil olur.

biz simdiden dolar alsak sonra kart fiyatlari dusunce verdigimiz para da otomatik olarak dusmus olmaz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt

sonunda :)
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 30 Mayıs 2018; 15:52:49 >
  • dpşar bu gıdısle secım sonrası 7 tl bıle olanılır.

o yüzden en doğru zman dıye bır zman yok.
    benım de verdıgım ongoru. bende bılsem doların 7 tl olucagını kesın tum param dolara bağlardım.
    kaldıkı sen ekran kartı satın alıcaksın 1 adet sıstemıne.
    o yüzden ekran kartsız kalmaya değmez bence bütçene gore ıhtıyacına gore bır ekran kartı sec satın alın.
  • bu arada monıtorun tam olarak nedır.
    1080 p 60 hz ıse sana en uygun kart 6 gb gtx 1060dır. ıslemcın yetersız. ust kartlar ıcın her ne kadar o.c yapsan dahı cekırdek sayın nedenı ıle tıkanıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

bu arada monıtorun tam olarak nedır.
    1080 p 60 hz ıse sana en uygun kart 6 gb gtx 1060dır. ıslemcın yetersız. ust kartlar ıcın her ne kadar o.c yapsan dahı cekırdek sayın nedenı ıle tıkanıcaksın.
    Yeni bir monitör alacağım, 1080p 144 HZ.

Bu arada 3570k, Nvidia 10XX serisi için yetersiz bir işlemci değil. Güncel oyunlarda 1080 TI ile bile tatmin edici sonuçlar veriyor:https://www.youtube.com/watch?v=lyQgC9JXA78&t=179sg
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokozan

Yeni bir monitör alacağım, 1080p 144 HZ.

Bu arada 3570k, Nvidia 10XX serisi için yetersiz bir işlemci değil. Güncel oyunlarda 1080 TI ile bile tatmin edici sonuçlar veriyor:https://www.youtube.com/watch?v=lyQgC9JXA78&t=179sg

Alıntıları Göster
    size oyle geliyor onlıne oyunlarda ıslemcı yetersız. kaldıkı 1080 ti demıssınız ben 3770 k ve 4500 hmz de 2 k monıtore 144 hz de ıstedıgım verımı alamıyorum.
    internetten yputubeden her gordugunuz videoya ınanmayınız.Kolay gelsın sıze.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.