Şimdi Ara

ekran kartı almak istiyorum yardım lazım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crashday

quote:

Orijinalden alıntı: denizhanq

işlemcim intel pentium dual core e2200 2.4 ghz yetmez mi beni üç ay idare edecek bi ekran kartı hangisi tam olarak?

HD4850 alın 2.el.Daha üstünden verim alamazsınız,paranıza yazık.hatta hd4850 ile bile bir miktar datboğaz yapar.İşlemcinizi de 3 ghz'e overclocklarsanız mediumda problemsiz şekilde oyununuzu oynarsınız.Artan 200tl'ye altın alın 2-3 ay içinde 20 tl getirir.

teşekkürler :) alınca buraya yazacağım :)
  • ekran kartı ram ve psu aldım herşey güzel ram takınca pc açılmıor?
  • quote:

ekran kartı ram ve psu aldım herşey güzel ram takınca pc açılmıor?

anakartın bu muhttp://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000422

Ve aldığın ramin marka modeli ayrıntılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

anakartın bu muhttp://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000422

ram kingston 2 gb ddr2 800 mhz cl6

• quote:

quote:

quote:

Ram hızları uyuşmaz diye tahmin etmiştim onlarda sorun yok. birde diğer slota takmayı dene

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ram hızları uyuşmaz diye tahmin etmiştim onlarda sorun yok. birde diğer slota takmayı dene

denedim ama olmuyor ram üstünde bi kağıt var ama sökeyim mi .s

• başka pcyide taktım dıt dıt sesi geldi açılmadı
  • arkadaşlr h5570 aldım ama nasıl?
  • Hd5570 pek iyi değil ama yetecektir 3 ay.Aldığınız rami tek başına taktığınızda da problem oluyorsa ram bozuktur.üzerindeki etiketleri yırtmayın,garanti etiketi olabilir.Hd5570 için psu almanıza gerek yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hd5570 pek iyi değil ama yetecektir 3 ay.Aldığınız rami tek başına taktığınızda da problem oluyorsa ram bozuktur.üzerindeki etiketleri yırtmayın,garanti etiketi olabilir.Hd5570 için psu almanıza gerek yoktu.

ordaki adam gerekir dedi ama .s iyi olmama sebebi nedir home front en yüksek değerlerde değil ama gzel bide dirt 3 var son ayarlarda ufak bi kasma bile yok suan shift 2 ve maxpayne üçü indiriyorum bu arada ram bozuktu gittim değitirdiler direk. taktım çalışıyo artı bende birlik ram vardı onunda yanına tktım üç oldu mhz lerde uyumlu zaten :)
  • İyi de kartın güç tüketimi 50w,ondan dolayı tüm sistem toplam 200w anca çeker.Yani eski psu'nuz idare ederdi.Ama neyse hayırlı olsun.

• quote:

quote:

Eski ekran kartınız neydi?psu'nuz kaç watt?
    Edit:güç kaynağınız 230w ise hd4850 kullanabilmek için ilk önce en az 400w'lık psu bulmalısınız.Veya sıfır gtx630 alabilirsiniz güç tüketimi düşüktür fakat hd4850'den daha az performans verir.

9800 gtı dan daha mı iyi

bak kardeşim sana şunu söyleyim işlemcinin oyun sırasında hiçbir ayarı yok işlemcinin oyundaki görevi o loading kısmında işe yarar sadece orayı kısaltırsınız gerisi GPU üzerinden işler yani CPU çok darboğaz etmedikçe sorun çıkmaz sen gtx 560 zotac versiyonu al güç tüketimi az istiyosan biraz daha verip 7750 al amd nin ama power en az 500 W lazım

• quote:

İyi de kartın güç tüketimi 50w,ondan dolayı tüm sistem toplam 200w anca çeker.Yani eski psu'nuz idare ederdi.Ama neyse hayırlı olsun.

kandırıldım yani?
  • quote:

quote:

İyi de kartın güç tüketimi 50w,ondan dolayı tüm sistem toplam 200w anca çeker.Yani eski psu'nuz idare ederdi.Ama neyse hayırlı olsun.

kandırıldım yani?

Eğer 500w +80 verimlilikte bir psu aldıysanız hiç dert etmeyin,birkaç yıla elektrik faturalarından karşılığını alırsınız.Ama normal 500w'lık güç psu'ysa bilgisayarınıza eski psu'nuzu takıp deneyin eğer stabil çalışırsa,aldığınız yere uzak değilseniz iade edip paranızı almayı deneyin.Eğer olmazsa eski psu'nuzu ve eski ekran kartınızı 2.el bölümünde satın.

• quote:

quote:

quote:

kandırıldım yani?

Eğer 500w +80 verimlilikte bir psu aldıysanız hiç dert etmeyin,birkaç yıla elektrik faturalarından karşılığını alırsınız.Ama normal 500w'lık güç psu'ysa bilgisayarınıza eski psu'nuzu takıp deneyin eğer stabil çalışırsa,aldığınız yere uzak değilseniz iade edip paranızı almayı deneyin.Eğer olmazsa eski psu'nuzu ve eski ekran kartınızı 2.el bölümünde satın.

kardeşim 500 değil 400 watt aldım

• O kötü olmuş,ilerde işe yaramaz.

• quote:

O kötü olmuş,ilerde işe yaramaz.

ilerde lenovo y580 alıcam :)
  • Olsun,ondan sonra da belki masüstü toplardınız.Psu masrafına gerek kalmazdı.

• quote:

Olsun,ondan sonra da belki masüstü toplardınız.Psu masrafına gerek kalmazdı.

aynen kardeşim de pc de 3 gb ram var 2.15 gb kullanıyor bunu nasıl artırabilirim?
  • İşletim sisteminden kaynaklanan bir problem olabilir.Çözümü için başka bir hdd'ye 64 bit işletim sistemi kurup deneyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.