Asus marka A8R-MVP marka model anakartımda bulunan X1800GTO ekran kartımı bozmuş bulunmaktayım :( 2-3 senedir hardware dünyasından çok uzak kaldığım için sormak ihtiyacı hissettim sizce bu bahsi geçen anakart için hangi ekran kartını almalıyım. Sınırlarım nelerdir? Neye göre karar vermem gerekmektedir? Kafamdaki bütçe 150-200 TL arasıdır. ATI olması tercih sebebidir çünkü anakartım crossfire desteklidir...
çabuk cevap için teşekkür ederim. psu 550W olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca 150-200 TL lik bütçe forumdan ikinci el ekran artı için söylediğim bütçeydi ilk mesajda belirtmeyi unutmuşum :)
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemliaslan
çabuk cevap için teşekkür ederim. psu 550W olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca 150-200 TL lik bütçe forumdan ikinci el ekran artı için söylediğim bütçeydi ilk mesajda belirtmeyi unutmuşum :)
20 daha koy gtx260,5770,4870 zorla yoksa zaten 1. elini alabileceğin kartları bulursun 4850 gibi
Arkadaşlar bu anakarta pci-ex 2.1 denilen ekran kartlarından alıp takabilir miyim sizce?
4850 alıp kullanabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: forvet007
4850 alıp kullanabilirsin.
peki bu kart pci-ez 2.1 midir? eğer öyleyse neden 5000 serisinden almamayım? forumda 5670 var fiyatı da uygun gözüküyor. HDMI girişli monitör almayı düşünüyorum 5000 serisini bu anakartla kullanabilir miyim sizce?
Kullanabilirsiniz 5000 serisi ekran kartlarından HD5770 sizin işinizi fazlasıyla görür, son derece kaliteli ve serin bir karttır. Ayrıca ilerde isterseniz Crossfire'de yapabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme