Şimdi Ara

Ekran Kartı Arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • diğer sorunu çözdük. ram yanmış yenisini aldım. şimdi biri kesin bir şey söyleyebilir mi ; psu ve ekran kartı alacağım hangilerini alayım? yeni oyunları kasmadan oynayabilmek için (bu arada ram 4gb oldu)
  • sapphire pure 625 w

Ati 6950 2 gb olan modelinden al
  • http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-40135-XILENCE-Gaming-Edition-SPS-XP600--135-R3--600W--12-cm-Fan--Guc-Kaynagi.html
    Alternatifi Hi Power 650w.

Kasan küçük olduğu için tepe seviye ekran kartı kullanman zor.
    http://www.exa.com.tr/palit/ekran_kartlari/palit_gtx560ti-334-14216.html

Hazır kasa pclerde sistem yükseltmek zor ve masraflıdır. Psu yetmez, kasa küçük gelir, havalandırma yetersiz kalır, anakart yeni donanıma uyum göstermez vs...

Kasayı Gold - EXA - Eksen gibi bir yerde toplattır. Mahalle bilgisayarcılarına pek güvenme. Ya da işi iyi bilen bir arkadaşın montaj yapsın. Ama dediğim gibi; o kasa modifiye için uygun değil. ilerde başına başka işler açar. Tofaş' a Porsche motoru da taksan tofaş yine de Tofaş'tır.

• foxbat kardeşim, linkini verdiğin bu psu ve ekran kartı kasaya uyar mı anakart ile uyumlu mu? eğer uyumlu ise bunları alayım.
  • PSU da kart ta uyumlu merak etme. GTX560ti çok iyi bir karttır. En az 1-2 sene tüm oyunları en üst ayarlarda oynayabilirsin. Özellikle Palit seçtim ki boyutları sıkıntı yaratmasın.
    Ama Anakartın PCI 1.0 yani kartını tam performansta kullanamayacaksın. "Dert değil" dersen bir sorun olmaz. Sadece 2 parça değişeceği için kendin de monte edebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun
  • Foxbat, sana çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğun için. Bu arada +rep falan verilebiliyorsa söyle de bol bol vereyim canım kardeşim. Gerçi ben bulamadım ama inşallah vardır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.