diğer sorunu çözdük. ram yanmış yenisini aldım. şimdi biri kesin bir şey söyleyebilir mi ; psu ve ekran kartı alacağım hangilerini alayım? yeni oyunları kasmadan oynayabilmek için (bu arada ram 4gb oldu)
Hazır kasa pclerde sistem yükseltmek zor ve masraflıdır. Psu yetmez, kasa küçük gelir, havalandırma yetersiz kalır, anakart yeni donanıma uyum göstermez vs...
Kasayı Gold - EXA - Eksen gibi bir yerde toplattır. Mahalle bilgisayarcılarına pek güvenme. Ya da işi iyi bilen bir arkadaşın montaj yapsın. Ama dediğim gibi; o kasa modifiye için uygun değil. ilerde başına başka işler açar. Tofaş' a Porsche motoru da taksan tofaş yine de Tofaş'tır.
foxbat kardeşim, linkini verdiğin bu psu ve ekran kartı kasaya uyar mı anakart ile uyumlu mu? eğer uyumlu ise bunları alayım.
PSU da kart ta uyumlu merak etme. GTX560ti çok iyi bir karttır. En az 1-2 sene tüm oyunları en üst ayarlarda oynayabilirsin. Özellikle Palit seçtim ki boyutları sıkıntı yaratmasın. Ama Anakartın PCI 1.0 yani kartını tam performansta kullanamayacaksın. "Dert değil" dersen bir sorun olmaz. Sadece 2 parça değişeceği için kendin de monte edebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun
Foxbat, sana çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğun için. Bu arada +rep falan verilebiliyorsa söyle de bol bol vereyim canım kardeşim. Gerçi ben bulamadım ama inşallah vardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme