Şimdi Ara

ekran kartı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en iyi f/p sunan ekran kartı hangisidir? şu anda elimde 9800 gt var pes 14 te kasmalar yaşıyorum en düşük grafiklerle oynuyorum. 9800 gt den her yönden daha iyi bişey olursa iyi olur fiyatıyla beraber yazarsanız sevinirirm
    edit: ikinci el olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirana37 -- 1 Şubat 2014; 14:24:14 >

• islemcini guc kaynagini ve karta verebilecegin max butceyi yazman lazim.sordugun sekilde olursa 7850 al derim islemcin yetmez psu yetmez daha ucuz kart dusunuyorsundur anlatabiliyor muyum?
  • 7850 olabilir tam f/p.Bütçeniz düşükse i, psu yetmiyorsa 7770.
    edit:7790 a fazla yaklaşmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirana37

en iyi f/p sunan ekran kartı hangisidir? şu anda elimde 9800 gt var pes 14 te kasmalar yaşıyorum en düşük grafiklerle oynuyorum. 9800 gt den her yönden daha iyi bişey olursa iyi olur fiyatıyla beraber yazarsanız sevinirirm

bütçe ve sistemini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz
  • quote:

en iyi f/p sunan ekran kartı hangisidir? şu anda elimde 9800 gt var pes 14 te kasmalar yaşıyorum en düşük grafiklerle oynuyorum. 9800 gt den her yönden daha iyi bişey olursa iyi olur fiyatıyla beraber yazarsanız sevinirirm

o ekran kartının takılı olduğu sistemin 7750 den fazlasına izin vereceğini sanmıyorum hatta belki o bile sıkıntı olabilir.
  • işlemci intel core i7-3770 3.40 ghz güç kaynağını bilmiyorum max bütçe 500-550
    edit: güç kaynağına nerden bakabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirana37 -- 1 Şubat 2014; 18:54:18 >
  • quote:

işlemci intel core i7-3770 3.40 ghz güç kaynağını bilmiyorum max bütçe 500-550
    edit: güç kaynağına nerden bakabilirim

kasa kapagini acip guc kaynagina bakman lazim o da iyiyse 7870 gtx660 dusunebilirsin 500 lira civarinda ama guc kaynagi kotuyse butcenin biraziyla guc kaynagi alip daha dusuk bir kart alirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi sayılması için kriterler? bi de bahsettiğimiz şu değil mihttp://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=62929
  • quote:

iyi sayılması için kriterler? bi de bahsettiğimiz şu değil mihttp://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=62929

evet o kart.guc kaynagin iyi sayilmasi icin 500w ve uzeri olmasi lazim.casper gibi bir makineyse i7 islemci koyup 300w psu takiyorlar oyle olursa kaldirmaz o karti o yuzden kasayi acip guc kaynagi neymis ne marka kac watt'mis bakman lazim ya da resmini cek gonder buraya biz bakalim.
  • Teşekkürler ben bu akşam yazarım sizi de mentionlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.