Şimdi Ara

Ekran Kartı Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Operating System: 64-bit (6.3, Build 9600) (9600.winblue_gdr.131030-1505)
    Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
    System Manufacturer: System manufacturer
    System Model: System Product Name
    BIOS: BIOS Date: 10/12/09 14:28:37 Ver: 08.00.14
    Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7600 @ 3.06GHz (2 CPUs), ~3.1GHz
    Memory: 4096MB RAM
    Available OS Memory: 4096MB RAM
    Page File: 3960MB used, 4230MB available
    Windows Dir: C:\WINDOWS
    DirectX Version: DirectX 11
    DX Setup Parameters: Not found
    User DPI Setting: Using System DPI
    System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
    DxDiag Version: 6.03.9600.16384 64bit Unicode

Sistem Bilgilerim yukarıda belirttiğim gibidir 200-250 tl civarında fena olmayan crysis 3 ü açabilecek bir ekran kartı önerir misiniz biliyorum bu fiyata çok iyi bulmam zor fakat yinede bu fiyata bulabileceğim en iyi ekran kartı nedir şimdiden teşekkürler.

• R7 250 GDDR5 Olandan alın
  • Hocam Öncelikle 2 Sorum olacak yanıtlarsan sevinirim
    1-Bu konularda çok bilgili değilim ve GDDR5 1GB GDDR3 2GB olmasına rağmen GDDR5 daha pahalı bunun nedenini anlayamadım.
    2-Yıllardır AMD kullanıyorum ve bana yıllardır sürekli sorun çıkarıyor bu yüzden Nvidia düşünüyordum Acaba GT630 DDR3 2GB 128Bit sizce iyi bir ekran kartı mıdır?
    Şimdiden Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odun Herif

Hocam Öncelikle 2 Sorum olacak yanıtlarsan sevinirim
    1-Bu konularda çok bilgili değilim ve GDDR5 1GB GDDR3 2GB olmasına rağmen GDDR5 daha pahalı bunun nedenini anlayamadım.
    2-Yıllardır AMD kullanıyorum ve bana yıllardır sürekli sorun çıkarıyor bu yüzden Nvidia düşünüyordum Acaba GT630 DDR3 2GB 128Bit sizce iyi bir ekran kartı mıdır?
    Şimdiden Teşekkürler

GT 630 dan uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 11 Ağustos 2014; 13:54:59 >
  • gt630 amd 250'ye gore 2-3 gomlek kotu bir karttir.nvidia istiyorsan butceyi biraz asip bu karti almalisin amd 250'den iyidir.guc kaynagin nedir bu arada?

http://www.sanalmarketim.com/zotac-zt6110210m-gtx650-ti-2gb-gddr5-128bit-mhdmi-16x-pcie-30/p_42347/
  • Bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam o son önerdiğin ZT61102 gerçekten canavar gibiye benziyor fakat yinede kafamda Ry 250 daha uygun geliyor şu anki ekran kartımda sürekli yaşadığım bir problem var değiştirme sebebim de bu zaten oyunlarda birden donuyor siyah ekran oluyor 3-4 saniye sonra ekran geliyor görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyor bu problemi ekran kartını değiştirerek çözerim değil mi?
  • dedigin sorun yazilimsal da olabiliyor 9-10 sayfalik konusu mevcut.konuyu acan en sonunda farkli bir iso ile windows kurup cozdu sorunu mesela.yani karti alip yine ayni sorunu yasarsan iyi olmaz sirf bunun icin de kart degistirilmez once yazilimsal yollari tuketmen lazim olmuyorsa sonra ekran karti degistirmeyi dusunmelisin.fakat illa da yazilimsaldir demiyorum donanimsal da olur bu sorun ve karti degistirirsen duzelebilir.elindeki kartin tersini al nvidia ise amd digeri ise tersi seklinde cunku suruculerden de olabiliyor bu sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usta dediğin gibi bende bu sorunun çözümünü çok aradım bazılarını denedim örneğin kayıt defterinde bi yere girip yeni bi dosya açıp değerini 8 girip yeniden başlat falan diyodu bunları denedim fakat geçerli bi çözüm bulamadım dediğin gibi birçok sebepten olabiliyormuş.Sorunun windowsla ilgili olduğunu düşünmüyorum sırasıyla xp 7 ve 8.1 e geçtim sorun 7 de ortaya çıktı ve 8 de devam ediyor ama bazı şeylerle (Advanced System Care) bunu azalttım eskiden çok sık olurken şimdi ara sıra oluyor.Yinede ekran kartının ömrünü doldurduğunu düşünüyorum 6 yıldır aynı ekran kartını kullanıyorum.Zamanında Döneminin en iyi ekran kartlarındandı fakat şimdi beni rezil ediyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odun Herif

Hocam Öncelikle 2 Sorum olacak yanıtlarsan sevinirim
    Şimdiden Teşekkürler

Başkasına yazmıştım. Az editledim.

1 Cigolayt GT-630 ekran kartı. Her oyunu açar abi.
    Açmasına açar da, işte orada alır yalnız.

Onunla benzer hızda (hatta biraz daha iyi ) olan Powercolor 2 GB HD-6570 kart sadece 127 TL. (vatan)
    (GT-630=738 passmark, HD-6570=753 passmark)
    http://gpuboss.com/gpus...-6570-vs-GeForce-GT-630

Kat be kat hızlı olan Sapphire 2 GB R7-260X kart ise sadece 284 TL. (vatan)
    (R7-260X = 3033 passmark)
    http://gpuboss.com/gpus...-260X-vs-GeForce-GT-630

Buna rağmen alırsan eşantiyon olarak MEŞE hediye ediyoruz.

• Yukarıdaki arkadaşlar önermiyor sen ise her oyunu açar diyorsun aslında bakarsan lowda oynarsam bende birçok oyunu açabiliyorum ayrıca okuduğum yorumlardanda bazı arkadaşların üründen memnun olmadığını gördüm dolayısıyla sanada teşekkür ederim ama tercihimi yine amd 250 den yana kullanacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.