Şimdi Ara

ekran kartı bilgi lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2. el bir ekran kartı buldum ozellikleri guzel ama directx 10.1 amacım bu ekran kartı ile her oyunu full grafik oynayabilmek. sizce oynayabilirmiyim? bir göz atın. konu ile ciddi bilgi sahibi olanlar hızlı donerse sevinirim. işte özellikler:

Club 3D ATI Radeon HD4870 X2

ATI Radeon HD4870 X2 GPU
    ATI R700 GPU
    2GB GDDR5 Bellek
    512Bit Bellek arayüzü
    PCI-E (PCI-Express X16) 2.0 arayüz
    2 X 750MHz Çekirdek hızı
    3600MHz Bellek hızı
    DirectX® 10.1
    TV / DVI OUT TV-out,DVI dual link: 2,HDTV 720p/1080i,HDTV / /720p/1080p,HDCP

24x custom filter anti-aliasing (CFAA) and high performance anisotropic filtering
    ATI CrossFireX
    PCI Express® 2.0 support
    Built-in HDMI with 7.1 surround sound support
    ATI Avivo HD video and display technology
    Game physics processing capability
    2.4 teraFLOPS of GPU power,Dynamic geometry acceleration2.4 teraFLOPS of GPU power
    DirectX® 10.1
    24x custom filter anti-aliasing (CFAA) and high performance anisotropic filtering
    ATI CrossFireX™
    PCI Express® 2.0 support
    Dynamic geometry acceleration
    Game physics processing capability
    ATI Avivo™ HD video and display technology*
    Unified Video Decoder 2 (UVD 2) for Blu-ray™and HD Video
    Accelerated Video Transcoding(AVT)
    DVD Upscaling
    Dynamic Contrast
    Built-in HDMI with 7.1 surround sound support
    ATI PowerPlay™ technology

• Alma bunu sıkıntıdan sivilce çıkar bütçeni söyle güzel bir kart önerelim
  • 300 TL ye kadar olabilir. birde şöyle birşey war buda fena değil gibi:

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=32069&ref=akakce&v=1.75.9
  • bu kartı beslemek için kasanın içinden bi tane daha kabloyu elektrık prizine bağlaman lazım öyle söyliyeyim
  • meraktan soruyorum, DirectX® 10.1 olmasından başka ne gibi bir eksisi war? yani 2gb, 2 X 750MHz Çekirdek hızı, 512 bit(ki piyasada 512 bit yok dencek kadar az) 3600 mhz bellek hizi. beni hangi yönüyle sıkıntıya sokar? sadece meraktan soruyorum.
  • Sen türkiyesin düşünme bunları Önereceğim karthttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2848
    Herşey bitle pireyle olmuyor önemli olan mimaridir. GB kandırmaca oldugunu anlayan kullanıcıları şimdide bit le kandırıyorlar.
    Önerdiğim kart 4870x2 den yüzde 20 daha hızlıdır daha az güç tüketir daha az ısınır bu arada senin psu kaçw modeli ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgoisTe91 -- 13 Ocak 2011; 12:39:57 >
  • 22mert ilk paylaştığım ekran kartı içinmiydi bu? yoksa link'ini koydugummu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Öneri İhtiyacı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullandıgın monitorun cozunurlugunu ve psu nun kaclık oldugunu bırde tam butceyı yazarsan daha verımlı sonuclar cıkabılır
  • Pc yi yenibaştan yapıyorum. cogu şeyi seçtim sayılır bugün sparişlerini vericem. psu 600W. mönitör e daha karar veremedim. ama ekran kartları çok enteresan fiyatlarda ne yapsam bilemedim, ama alcak olduğum ekran kartı ile tüm oyunları full grafik oynamak istiyorum. ekran kartına ayırdığım bütçe maximum 350 TL hatta daha aşağınına bulabilirsem işimi görecek şekilde daha bi mutlu olurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: obrayn_ksk

Pc yi yenibaştan yapıyorum. cogu şeyi seçtim sayılır bugün sparişlerini vericem. psu 600W. mönitör e daha karar veremedim. ama ekran kartları çok enteresan fiyatlarda ne yapsam bilemedim, ama alcak olduğum ekran kartı ile tüm oyunları full grafik oynamak istiyorum. ekran kartına ayırdığım bütçe maximum 350 TL hatta daha aşağınına bulabilirsem işimi görecek şekilde daha bi mutlu olurum :)

alacak ekran kartında full ayar bırazda monitorun cozunurlugune bağlı mesela 1440*900 monıtor alıp hd 5770 alırsan yada gtx 460 768 mb lıktan sana soruncıkarmaz full ayarlarda tabı bu oyuna gore deısıklık gosterır e tabi işlemciyede gorev dusecektir. ama 350 tl ye 5850 bulabılırsen kacırma derım ekran cozunurlugu olayınıda ortadan kaldırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redline_59 -- 13 Ocak 2011; 13:06:55 >

• işlemci AMD Phenom II X6 1055T olucak
  • 6850-gtx460 aşşasını alma
  • GIGABYTE HD6850 OC bu ürüne karar kıldım gibi. ama sormak istediğim birsey war sonundaki OC nedir? bir sitede daha denk geldim orda sonunda OC yoktu.
    bu arada tavsiyede bulunan vede bulunacak olanlardan çok çok teşekkür ederim.
    başka bu veya biraz üstü tavsiyeniz olursa sevinirim. ama fiyat uçmasın ^^ bu civarlarda seyir eylerse
    sevinirim :)
  • oc ekran kartının saat ve bellek hızlarının normal modellere göre biraz daha hızlı olarak piyasaya sürelen model oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.