Şimdi Ara

Ekran Kartı, Bilgisayar Bileşenleri ile PSU(W) Uyumu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşletim sistemi dahil değil onu kendin kurman gerekli ki çok zor bir eylem değil he işletim sisteminide kurmalarını istersen orj işletim sistemi satın alman gerekli... Oda en ucuzu 408tl gereksiz bir para internette cok daha uyguna satılıyor :)

9 taksit seçeneleri mevcut bu şekilde al ve işletim sistemini kendin kur veya illaki çevrende tanıdık bu işi yapabilen biri vardır ona kurdur eline 3 kuruş sıkıştırıp :)

Biri 5. nesil i serisi işlemci senin alacağın sistemdeki 1. nesil i7 serisi benim gönderdiğim i3 işlemci daha başarılı bir işlemcidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 26 Mayıs 2016; 15:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

İşletim sistemi dahil değil onu kendin kurman gerekli ki çok zor bir eylem değil he işletim sisteminide kurmalarını istersen orj işletim sistemi satın alman gerekli... Oda en ucuzu 408tl gereksiz bir para internette cok daha uyguna satılıyor :)

9 taksit seçeneleri mevcut bu şekilde al ve işletim sistemini kendin kur veya illaki çevrende tanıdık bu işi yapabilen biri vardır ona kurdur eline 3 kuruş sıkıştırıp :)

Biri 5. nesil i serisi işlemci senin alacağın sistemdeki 1. nesil i7 serisi benim gönderdiğim i3 işlemci daha başarılı bir işlemcidir
    quote:

Orijinalden alinti: cinayet13

Isletim sistemi dahil degil onu kendin kurman gerekli ki çok zor bir eylem degil he isletim sisteminide kurmalarini istersen orj isletim sistemi satin alman gerekli... Oda en ucuzu 408tl gereksiz bir para internette cok daha uyguna satiliyor :)

9 taksit seçeneleri mevcut bu sekilde al ve isletim sistemini kendin kur veya illaki çevrende tanidik bu isi yapabilen biri vardir ona kurdur eline 3 kurus sikistirip :)

Biri 5. nesil i serisi islemci senin alacagin sistemdeki 1. nesil i7 serisi benim gönderdigim i3 islemci daha basarili bir islemcidir

Simdi anladigim kadariyla ;
    Benim gönderdigim linkteki bilgisayari almak bana bir sikinti çikarmayacak.
    Ayrica diger seçenek yakin bir Vatan magazasina gidip senin atmis oldugun linkleri göstererek bu bilgisayari toplamalarini rica edecegim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrakan -- 26 Mayıs 2016; 14:19:21 >

• Matrakan kullanıcısına yanıt
    *AC Kiriklar in önerdigi gtx 560Ti ikinci el de mantikli,

*Cinayet13 ün önerdigi sistemde mantikli

sinerjide taksit vs nasil olur bilmem ama fiyatlari daha uygun;

Intel Core i3-6100 Skylake 3M 3.70Ghz 1151
    MSI H110M Pro-Vd D4 2133MHz mATX 1151
    Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz CL14
    MSI R7 370 Gaming 2G 2GB GDDR5 256Bit
    Western Digital Blue 1TB 64MB 7200Rpm (WD10EZEX)
    Aerocool GT Black Edition 500W
    Toplam : 1.591,91 TL

böyle birseyde de bu fiyat araligina denk gelebiliyor.

*isletim sistemini kendin kurarsin, internette biraz arastir, 350TL kar edebilirsin.

*linkteki bilgisayar yerine bak bir sürü alternatif cikarabilirsin
  • O bilgisayar sana tabiki sorun cıkartmaz atomax güvenilir bir firmadır rahatlıkla alışveriş yapılabilir

Ama benim attığım bilgisayar sana çok daha iyi oyun deneyimi sunacaktır... Aynen öyle bu linkleri gösterip vatanda toplatacaksın sistemi :)
  • Ddr3 128 bit sonrasını okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunGFu

*AC Kiriklar in önerdigi gtx 560Ti ikinci el de mantikli,

*Cinayet13 ün önerdigi sistemde mantikli

sinerjide taksit vs nasil olur bilmem ama fiyatlari daha uygun;

Intel Core i3-6100 Skylake 3M 3.70Ghz 1151
    MSI H110M Pro-Vd D4 2133MHz mATX 1151
    Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz CL14
    MSI R7 370 Gaming 2G 2GB GDDR5 256Bit
    Western Digital Blue 1TB 64MB 7200Rpm (WD10EZEX)
    Aerocool GT Black Edition 500W
    Toplam : 1.591,91 TL

böyle birseyde de bu fiyat araligina denk gelebiliyor.

*isletim sistemini kendin kurarsin, internette biraz arastir, 350TL kar edebilirsin.

*linkteki bilgisayar yerine bak bir sürü alternatif cikarabilirsin

Hocam simdi bilmiyorum benim hissimi anlar misiniz :) Toplama olarak (tek tek ayri parçalari alip birlestirmek) benim pek harcim olan bir sey değil ve pekte anladigim söylenemez.Açıkcasi bu bende korku hissi bile yaratiyor.
    Hani böyle tüm bir kasa , güvenilir bir siteden veya yerden sadece siparis verip al demelik. Elinizde böyle bir seyler var mı acaba ? Hani sistemi toplamak yerine (biraz kabaca bir tabir olacak :) ) Aha iste git bunu sipariş et sonra sikintisiz kullan diyebiliceğiniz bilgileriniz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrakan -- 26 Mayıs 2016; 14:32:16 >

sinerjide 10$+KDV ye benim yazdigim parcalari Montaj ve Test ettirebilirsin.

Ama vatanbilgisayara gidip konusup Cinayet13 ün parcalarini gösterip bunlari istiyorum diyip sistemi toplatabilirsinde... Ama windowsu ben yükleyemem dersen, mahallenin cocuklarindan birine söyle 10lira ver cebine yapan cikar

burda i7 870 i alip daha ileriye götüremezsin, evladiyelik olur, satamazsinda sonra ama cinayet13 ün sistemi gelistirmeye daha acik bir sistem bence cok daha avantajli, performansinin yani sira...

*gtx 750ti ile amd 240oc ekran karti karsilastirilmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunGFu

Ama vatanbilgisayara gidip konusup Cinayet13 ün parcalarini gösterip bunlari istiyorum diyip sistemi toplatabilirsinde... Ama windowsu ben yükleyemem dersen, mahallenin cocuklarindan birine söyle 10lira ver cebine yapan cikar

burda i7 870 i alip daha ileriye götüremezsin, evladiyelik olur, satamazsinda sonra ama cinayet13 ün sistemi gelistirmeye daha acik bir sistem bence cok daha avantajli, performansinin yani sira...

quote:

Orijinalden alinti: kunGFu

Peki cinayet13 arkadasin kurdugu sistem üzerinde konusacak olursak sormak istedigim bir kaç soru var ; (umarim fazla soru sordugum için kizmazsiniz )
    1-Islemcide 3MB Cache yaziyor 8 Mb Cache yazan ile arasindaki fark nedir ?
    2-Tüm linklerde yazan parçalari istedigim zaman 1570 Türk Lirasi ediyor. Taksit seçenegini kullandigim zaman bu fiyat artacak mi ? Yani bunlari istiyorum dedigim zaman suan yazan fiyattan baska bir fiyatla karsilacak miyim ?
    3- Benim şuan kendi bilgisayarımda bir hard diskim var onu takip burdan 200 Tl kar edersem bir sıkıntı yaşar mıyım ( uyumluluk,performans)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrakan -- 26 Mayıs 2016; 15:00:06 >

*Core i3-6100 / 3.7GHz (2 core) / 2 x 32KB Instruction 2 x 32KB Data / 2 x 256KB / 1 x 3MB 12-way / 14nm / 47 Watt(51Watt)

*i7-870 / 3600 MHz (1 core) 3467 MHz (2 cores) 3200 MHz (3 or 4 cores) / 4 x 32KB instruction 4 x 32 KB data / 4 x 256 KB / 8 MB 16-way / 95Watt(189Watt)

*Intel genel olarak:
    L1 cache : 32kb x çekirdek sayısı
    L2 cache : 256kb x çekirdek sayısı
    L3 cache :
    i7 2mb x çekirdek sayısı,
    i5/i3 1,5mb x çekirdek sayısı

yeni mimarili islemciler daha verimli, daha hızlı, daha az güç tüketir, bizde işlemcisinin fiyatina frekansına ve performans testlerine bakarız.

passmark:
    i7 870: 5471 ->https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-870+%40+2.93GHz&id=832
    i3 6100: 5511 ->http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i3-6100+%40+3.70GHz

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-870-vs-Intel-Core-i3-6100/m961vs3511

http://www.cpu-world.com/Compare/371/Intel_Core_i3_i3-6100_vs_Intel_Core_i7_i7-870.html

cinebench 15 :
    i7 870: 102 single - 490 multi
    i3 6100: 156 single - 405 multi

*tabiki kendi harddiskini kullanabilirsin, eski veya bozuk degilse performansta bir kayip olmaz ama harddiskin marka model yasina göre degisir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 26 Mayıs 2016; 16:41:04 >

• Psu gerçekten 300w veriyor ise yeter de bu sistemi kurma amacın nedir 400lira anca eder.3. nesil i3ler bile daha performanslıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.