Elimde HD5870 ekran kartı var. 7 seneden fazla süredir ATI kullanıyorum ve artık Nvidia'ya geçmek istiyorum. Şu iyi bu kötü olduğundan değil bir de böyle deneyeyim dedim biraz ego tatmini diyebilirim.
1-Sizce 570'e geçmek için harcadığım paraya değer mi? 2-570 için Thermaltake Toughpower 750Watt güç kaynağı yeterli olur mu? 3-Nvidia kartı hangi üreticiden almamı tavsiye edersiniz, ben Zotac ya da ASUS düşünmüştüm(ASUS düşünme sebebim evrensel uyum olsun diye, anakartım asus çünkü :P )
Kartı geçen sene şubat ayında 950TL gibi bir paraya almıştım bu arada.
aynı seviyede karta geçiyorsun verdiği 1tl bile zarar..
5870e de çok para vermişsiniz şuan 450lira..
ASUS'un 5870'leri hala çok yüksek fiyatlarda çok garip oynamalar var 5870'ler arasında açıkçası neden bilemiyorum. En ucuz PCDepo'daki ASUS 5870 ve o da 715TL. Ancak Gigabyte'ın 5870'i nova'da 485TL.
570 almasam 580 var ancak o kadar da param yok.
Bu arada o dönemde almak durumundaydım bilgisayarı ve ne USB 3.0 uyumlu anakartlar vardı ne AMD'nin X6'lar vardı ne de Nvidia'nın Dx11 uyumlu ekran kartları vardı... O yönden şanssızım yani.
Bir de anakartımı değiştireyim diyorum şu MSI'ın Fuzion'un crossfire performansları falan nasıl bilen var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: erdij
Bir de anakartımı değiştireyim diyorum şu MSI'ın Fuzion'un crossfire performansları falan nasıl bilen var mıdır?
berbat
O zaman Gigabyte'a dönmek daha mantıklı gibi anakartımı değiştirme sebebim Sata3 ve usb 3 le tam uyumlu bir anakartım olmasını istiyorum onun için. Önümüzdeki 1.5 sene içinde, anakart ve ekran kartımı değiştiricem açıkçası hiç ısınamadım asuslara