Şimdi Ara

Ekran Karti Driver`ini guncelledim, simdi sistem hic acilmiyor/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ekran kartini sistem ayarlari, ek suruculer kismindan guncelledim. Daha dogrusu 4 secenek vardi, teki aktif halde seciliydi. Altinda ise onerilen diyordu ve daha guncel haliydi, onu sectim ve kapatip acinca bir daha acilmadi. Flash diskte ki ubuntu kurulum dosyasindan giris yaptim su an. Fakat buradan duzeltemiyorum sanirim. Cozum onerilerinizi bekliyorum, bir cok dosyam vardi onlari feda etmek istemiyorum mumkunse. Yeniden kurulum yapmadan kurtarmami saglayacak, guvenli modda giris gibi bir secenek varsa cok iyi olur. Simdiden tesekkur ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastHope

Merhaba, ekran kartini sistem ayarlari, ek suruculer kismindan guncelledim. Daha dogrusu 4 secenek vardi, teki aktif halde seciliydi. Altinda ise onerilen diyordu ve daha guncel haliydi, onu sectim ve kapatip acinca bir daha acilmadi. Flash diskte ki ubuntu kurulum dosyasindan giris yaptim su an. Fakat buradan duzeltemiyorum sanirim. Cozum onerilerinizi bekliyorum, bir cok dosyam vardi onlari feda etmek istemiyorum mumkunse. Yeniden kurulum yapmadan kurtarmami saglayacak, guvenli modda giris gibi bir secenek varsa cok iyi olur. Simdiden tesekkur ediyorum.

Sistemi Kurtarma Kipinde (Recovery Mode) başlatınız ve root hakları ile oturum açınız. Sonra aşağıdaki komut ile disklere yama hakkı elde ediniz.

mount -o rw,remount /

Sonra aşağıdaki komut ile xorg.conf ayar dosyasını siliniz.

sudo rm -rf /etc/X11/xorg.conf

Bunun yerine sistemi çalışan CD/DVD/USB ile açıp, Linux'un kurulu olduğu disk bölümünde /etc/X11/ dizini altındaki xorg.conf dosyasını silmeniz mümkün olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 3 Eylül 2013; 14:54:41 >

• Usb ile açıp, söylediğiniz dosyayı silmeyi denedim fakat, kullanıcı izinlerinden dolayı silemedim.

Kurtarma kipinde nasıl başlatabilirim? İlk yöntemle olcak gibi.

Bende GRUB menüsü çıkmıyor açılışta.

Ya da usb ile açılışta root hakları ile açabilmemim bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastHope -- 1 Eylül 2013; 13:07:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılışda üst karekter (shift) tuşuna basılı tutarsanız grub menüsüne ulaşabilmeniz gerekir.
  • OS yi recovery mode ile açıp startx diyebilir misiniz?

• Format attım arkadaşlar. Yind de sağ olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    HD5450 ekran karti degisir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.