Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver ını Yükleyince Ekran Kararıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizüstü Bilgisayarıma format attım formattan sonra ekran çözürlüğü çok kötüydü bende ekran kartının driverını kurayım dedim kurunca ekran görüntüsü gitti ekran sim siyah oldu ama bilgisayar normal çalışıyor hdmı kablosuyla tv ye bağladım orda normal bi sıkıntı yok pc çalışıyor, ama ekran kartının driverını kurmayınca da ekran görüntüsü geliyor nasıl olacak anlamış değilim bilgisayarcıya mı götüreyim yoksa bi alternatifi varmı

• Bilgisayarınızın marka modelini ve kullandığınız işletim sistemini yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.
    Sorunun driver sorunu olduğu belli aslında ama dediğim gibi gerekli bilgiler olmadan bir şey söylemek çok zor.

Saygılar
    www.indirimkenti.com
  • emsalsiz-67 E kullanıcısına yanıt
    Asus'un n53 yada k53 serisi mi?Arkadaşımın bilgisayarında aynısını yaşadım sıfırdan win 8.1'le format attım aynı sıkıntıyı verdi masaüstü geldiğinde ekran kararıyordu güvenli modda bütün harici ekran kartı sürücülerini sildim tekrardan kurdum kendi sitesindekini amd sitesindeki hata veriyordu sizdeki hangi ekran kartı?Win7 kuruluyken bu hata yoktu biraz işletim sistemi sıkıntısından kaynaklıydı diyebilirim ama dediğim şekilde sorunu aştım.
  • Asus K52J Windows 7 Ultimate 64 Bit peki ben şimdi ney yapıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emsalsiz-67 -- 9 Ocak 2015; 13:49:53 >
  • Dediklerimi yaptınız mı bu soruyu sormadan önce
  • ben şimdi bu ekran kartı driver larını sildim nerden yüklüyicem amd sitesindenmi
  • Merhabalar, soruna çözüm bulabildiniz mi acaba, benim de güncel ekran kartı driver'ını kurunca ekran parlaklığı gidiyor ayarlanmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.