Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver Sorunu ( Lütfen Yardım.. )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba değerli donanım haber üyeleri notebook um ile ilgili ekran kartı drıver sorunum var ne yaptım ne ettiysem driverini bulamadım artık tek umudum burası kaldı yardımcı olmanızı umut edıyorum.
    teşekkurler

Netbook Model: HP Omnibook 6000 Series

ekran kartı olarak driver tespit edıcı programlardan ATI Mobility radeon M6 oldugunu tesbit ettım fakat onu bile bulamadım

• Dirve Scanner programını deniyebilirisin eğer Win 7 kullanıorsan otomatik olarak sürücü yüklenmiştir uğraşma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoLCu_05

Dirve Scanner programını deniyebilirisin eğer Win 7 kullanıorsan otomatik olarak sürücü yüklenmiştir uğraşma :)

win7 yüklü değil hocam makine eski bir makine xp sp2 yüklü suan üzerinde başka pc de yok elımde suan mecbur bunu kullanacagım ekran kartınının drıverını yuklemeden de kullanıolması ımkansız bır pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozgller

quote:

Orijinalden alıntı: YoLCu_05

Dirve Scanner programını deniyebilirisin eğer Win 7 kullanıorsan otomatik olarak sürücü yüklenmiştir uğraşma :)

win7 yüklü değil hocam makine eski bir makine xp sp2 yüklü suan üzerinde başka pc de yok elımde suan mecbur bunu kullanacagım ekran kartınının drıverını yuklemeden de kullanıolması ımkansız bır pc

Drive Scanneri crackleyip dene
  • driver programları işe yaramıyor lütfen yardım edin
  • quote:

driver programları işe yaramıyor lütfen yardım edin

aygıt yöneticisinde ekran kartı ne olarak görünüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

quote:

driver programları işe yaramıyor lütfen yardım edin

aygıt yöneticisinde ekran kartı ne olarak görünüyor?

VGA olarak gorunuyor hocam
  • Halledebilecek bir allahın kulu yokmu şurada yahu
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22951513/tm.htm

Edit: Linkteki arkadaşın modeli 6200'müş ama deneyin bi'. Uyabilir.

Edit 2: Alttaki linkteki uygulama da işinize yarayabilir.
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=31762&prodNameId=20053&swEnvOID=1093&swLang=13&mode=2&taskId=135&swItem=ob709en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece görüşü -- 5 Şubat 2012; 22:08:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.