Şimdi Ara

Ekran Kartı driver update sonrası vista açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vista Ultimate 64bit kullanıyorum. Format attım HD4850 Toxic ekran kartımın son driever ını yükledikten sonra vista loading te monitörü kapıyor ve öylece kalıyor. güvenli kipten ekran kartı driver ını kaldırıyorum sorunuz bir şekilde açılıyor windows. doğru driver ı indirdiğime eminim.
    Nasıl bir çözüm önerirsiniz.?

• aynı sorun bendede var ama cevap gelmemiş, çözüm konusunda yardımcı olabilecek varmıdır, kart xp de problem çıkarmazken vistada driver problem çıkarıyor...
  • Ati-amd nin sitesinden driver ı indirdiyseniz uyumlıuluk sorunları olabilir. Mesela Powercolor un resmi sitesinde Cataliyst 8.10 var son sürüm olarak. Ama ati-amd nin sitesinde 8.12 var. 8.12 yi kurunca olmamıştı. Powercolor'un sitesinden indirip kurmam gerekmişti. Ekran kartınız Sapphire galiba.Sapphire in resmi sitesine grip ordan indirdiniz mi?
  • benim board sapphire 690v ekran kartım zotac gtx 260 amp, driverı denedim, hem ekran kartı ile gelen driver hemde nvidia nın en son driver ı ile denedim olmadı driver ı kaldırınca sistemi açıyor, aksi taktirde load ekranından sonra ekran siyah kalıyor öle...
  • başlangıçta f8 tuşuna saınız güvenli mod'a geçip yanlış yüklediğiniz driverı kaldırın daha sonra sistem açılacaktır..
  • açılıyor zaten sorunum bu problemin sebebi nedir nasıl gideririm driver olmadan ekran kartını kullanmıyoru malesef
    quote:

Orjinalden alıntı: only_yunus

başlangıçta f8 tuşuna saınız güvenli mod'a geçip yanlış yüklediğiniz driverı kaldırın daha sonra sistem açılacaktır..
  • arkadaşlar aynı sorunu yaşayan ve çözdüysen bana da haber verirmisin diye n birçok arkadaş oldu buraya da yazayım....

açılış sırasında güvenli kip te açmak için açtığınız önyükleme seçeneklerinin olduğu ekranda "düşük çözünürlükle başlat" mıydı "çözünürlük bilmemnesini yükle" miydi ya da en düşük çözünürlük gibi bir ayarda başlatılıyordu o şekilde başlatın ben bir defa ööle başlattım sonra düzeldi ama bunu devamlu hale getirebilmek te mümkündü diye hatırlıyorum. Ayrıntılarıyla güzel anlatamadım ama olaya bu çerçeveden çözüm arayın; sebep açılıştaki çözünürlüğün desteklenememesi ... klay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.