Şimdi Ara

Ekran Kartı Durumunu Ölçmek İçin Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı alacağım. fakat fiyatı notmalin biraz altında olduğu için herhangi bir sorunu mu var diye düşünmeden edemiyorum. İşlevsel durumunu ölçmek için bir program varmıdır bu kartların. alacağım kart ati hd 7000 serisinden bir kart

• 7950 ise mining yapılmış olma ihtimali %95. Garantisiz amd kart almanı tavsiye etmem.
  • 7990 hocam. Bunu sıcaklık testi ile anlayabilirmiyiz. Stres testi gibi bir şeyler yaparak. Garantisiz satıyor satan kişi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alicanatakan2 kullanıcısına yanıt
    Malesef anlaşılmıyor diye biliyorum. Performans anlamında 7990 çok güzel bir kart dediğim gibi amd kartlar miningde kullanıldığı için garantisiz almanı tavsiye etmiyorum.

Yakın bir arkadaşım r9 280x vapor-x aldı 1 ay sonra kart hata verdi garantisiz olsa gidiyordu yani Kazı için kullanıldığını sonradan söyledi adam. Garanti yeni kart yolladı sıkıntı olmadı yine ama bu işler mantıklı değil, ucuz bir ürün olsa neyse derim ama öyle beleş bir fiyatı da yoktur..
  • Ozaman gtx780 e yöneleceğim anlaşılmıyorsa. İlerde de aynısından 1 tane daha takarım. Yoksa okadar para çöpe giderse hiç iyi olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.