Şimdi Ara

EKRAN KARTI GÖÇÜYOR (RESİMLİ) 8800GTX (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: KanKoKan

quote:

Orjinalden alıntı: oguzgursel

163.44 beta sürücüleriyle de durum tamamen aynı.

colin mcrae dirt oynadım şimdi 1 saat, problem yok. bioshock, test drive, ghost recon göçüyor.

şimdi yapılacak şey, vista yükleyip deneyecem, büyük ihtimalle yine aynı şeyler olacak, çünkü ekran kartından şüpheleniyorum.

Bunları başka bir forumda daha yazmıştım, gene yazıyorum deniyerek arızanın kaynağını bulabilirsin.

1. Ekran kartının çalışma frekanslarını rivatuner ile bir parça düşür (15-20 mhz kadar), zira benim kartım oyun sırasında 690 mhz e çıkıyordu rivatunerla maximum 675 e kilitledim. ( arada oyunlarda kilitlenmeler oluyordu düzeldi )

2. Bağzı oyunlar gayet güzel çalışırken stalker da kilitlenme oluyordu, şunu farkettim her oyun başka bir bileşene yükleniyor zannedersem stalker ramlere bihayli yükleniyor ve geil ramler stabilite için iyi voltage istiyor, ramlerime 2.2 volt verdim stalker düzeldi.

3.İşlemcinde overclock varsa onuda biraz düşür.

Ekran kartımın fan dönüş hızını sıçaklığa göre manuel ayarladım, ekran kartımın çalışma frekansının en ideal değerini buldum, sistem ramlerimin voltage ını arttırdım, işlemci voltajını biraz arttırdım.

Şu an takılan oyun yok, hepsi gayet güzel çalışıyor.

bende mhz düşürüp oynuyodum ama dediğim gibi bu yüksek ısıdan oluyor bende kalmadı artık. ya bi soğutucu lazım yada uğraşmadan servise göndermek

• uruh kardeş senin arıza benimki gibi mi kendini gösteriyordu? ve her oyunda gösteriyor muydu?

100er mhz düşürsem dahi aynı problem oluyor.
  • ben de test drive unlimited, nfs most wanted da her zaman , f.e.ar da ara sıra yapıyodu ama gariptir cmr dirtte yapmıyodu hızları biraz düşürünce daha stabilleşiyodu. önceden stok hızlrında çalışamazken şimdi 765/1180 mhz....ben servisle falan uğraşmak istemedim ilerdede kulanırım diye iyi fan aldım sen istersen servise gönder bi çaresine baksınlar. yapmadığım kalmadı benim psu dan diye gittk bluestorm 2 500w aldım gene aynı driverdan dedik 50 tane driver denedim hala aynı en sonunda buldum işte soğutucu ramlerede bağlı bu zıkkımlarda. soğutucu ısınınca ramleride ısıtıyo sonrası mağlum... dediim gibi sen servise gönder bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruh -- 7 Eylül 2007; 16:35:14 >
  • windows vista home premium 32bit yükledim.

aynı durum windows ekran koruyucusunda oldu. servise göndericem artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.