Şimdi Ara

ekran kartı görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oyun oynarken sürekli olarak grafik kartı durduruldu hatası alıyorum. windows 8.1 pro kullanıyordum. Herhalde sorun 8.1 dedir diye 7 proya geri döndüm fakat aynı sorun bu işletim sisteminde de oldu. Pc yeni formatlandı. En son driver kuruldu. Nedenini bilen varsa lütfen yardımcı olsun..

• bilgisi olan kimse yokmu ??
  • up up
  • Kimsenin başina boyle bir sey gelmedimi yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimgncl

Kimsenin başina boyle bir sey gelmedimi yahu

bundan sonra başınıza birşey geldiğinde adımı unutmayınız, yardım istediğinizde cevap alacaksınız.

bu sorun kötü bir sorun, ekran kartında sıkıntı olduğunu işaret ediyor olabilir model nedir ?
  • Cok teşekkurler. Asus gtx 650 ti boost. Kart 4 aylik. Daha dogrusu sistem 4 aylik. Yeni toplamistim. Bu zamana kadsr hic bir sorun cikarmadi. Call of dutyi online oynayana kadar.

• Dostum ekran kartın yanıt vermiyor. Servisine götür.

• dostum büyük ihtimalle nvidia kullanıyorsun aynı sorun bende de vardı driver booster ile ekran kartını güncelledim sorun çözüldü
  • Evet nvidia kullanıyorum. 8.1 pro yu sildim. 7 pro yaptım bütün güncellemeleri yaptım. Şuana kadar hata vermedi. Bir kaç gün daha bekleyelim bakalım hata vericekmi tekrar. Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.