gerçekten akıllıca ve yaratıcılığın özgü hallerinden güsel bir eser xD xD ne konustum beaa ama :D saol kardeşim güsel paylaşım :)
quote:Orijinalden alıntı: squall144Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster güzel olmuş gerçekten cnc eserlerinden biri
quote:Orijinalden alıntı: mc.korkgüzel olmuş gerçekten cnc eserlerinden biriAlıntıları Göster çok güzel olmuş
quote:Orijinalden alıntı: ghastlyçok güzel olmuşAlıntıları Göster çok güzel olmuş ama yandaki fan daha büyük olabilirdi
quote:Orijinalden alıntı: Guest-43F737972çok güzel olmuş ama yandaki fan daha büyük olabilirdiAlıntıları Göster bnce daa guzel olabilirdi kasanın on tarafını siyah plexyi arkasını da yesil yapsalarmıs bnce tam olurmus
quote:Orijinalden alıntı: akakivancbnce daa guzel olabilirdi kasanın on tarafını siyah plexyi arkasını da yesil yapsalarmıs bnce tam olurmusAlıntıları Göster Güzelmiş
quote:Orijinalden alıntı: Corvette.güzel olmuş.Müthiş.Alıntıları Göster cnc sen nelere kâdirsin, güzel paylaşm,plexy işlenince mükmmel oluyor ya,
quote:Orijinalden alıntı: BODYGUARDScnc sen nelere kâdirsin, güzel paylaşm,plexy işlenince mükmmel oluyor ya, Alıntıları Göster Güzel olmuş beğendim
quote:Orijinalden alıntı: Guest-43F737972çok güzel olmuş ama yandaki fan daha büyük olabilirdiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: (@yberk) çok güzel olmuş ama yandaki fan daha büyük olabilirdi ewt yandaki fan büyük olsaydı oran olarak daha bi ekran kartı gibi olurdu, o karta o fan ufak olmuş yanar be o kart
quote:Orijinalden alıntı: squall144quote:Orjinalden alıntı: (@yberk) çok güzel olmuş ama yandaki fan daha büyük olabilirdi ewt yandaki fan büyük olsaydı oran olarak daha bi ekran kartı gibi olurdu, o karta o fan ufak olmuş yanar be o kartAlıntıları Göster Of of bu ne ya? Süper olmuş cidden eridim bittim.
quote:Orijinalden alıntı: DooblyOf of bu ne ya? Süper olmuş cidden eridim bittim.Alıntıları Göster süper olmuş
quote:Orijinalden alıntı: rubielyaratıcılıkta sınır tanımıyolarAlıntıları Göster ekran kartı tipinde kasa yakında kasa tipinde kasa da yapar bunlar:D
quote:Orijinalden alıntı: PCKO_08ekran kartı tipinde kasa yakında kasa tipinde kasa da yapar bunlar:DAlıntıları Göster Güzel.