Bildirim
Ekran kartı hava soğutma sistemi [MSİ GTX560Tİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: patlayamamismisir
Selamlar,
Ekran kartımın fanlarında olan arızadan ötürü yeni bir soğutma sistemi bakıyorum ancak bulamadım. Bildiğiniz kaliteli ve orjinalini aratmayacak bir model varmı ?
ekran kartının servisine sorabilirsiniz -
quote:
Selamlar,
Ekran kartımın fanlarında olan arızadan ötürü yeni bir soğutma sistemi bakıyorum ancak bulamadım. Bildiğiniz kaliteli ve orjinalini aratmayacak bir model varmı ?
Selam
Ekran kartınızın soğutma sistemini MSI firmasından veya servisinden temin edebilirsiniz. Fakat kartta bir arıza varsa, aldığınız soğutucu bir işe yaramayacaktır kardeş.
Karttaki FAN soketi çalışıyor ise, aynı ebatlarda 2 adet FAN alarak kendiniz monte edebilirsiniz. Veya fanları söküp arka kısmından birer damla yağ damlatarak çalışır duruma getirebilirsiniz.
Fakat en sağlıklı yöntem, kartı servise göndermektir.
Kolay gelsin.. -
Msi yetkili servisi geri dönüş yapmıyor ilginçtirki. Yuvasına oturacak fan yok malesef piyasada bir çok yeri araştırmama rağmen bulamadım. Kartta problem yok ve fanları kontaktsw sprey ile bozuldukça çalışır hale getiriyorum. Tek ihtiyacım ebatları ve gpu girişi uyan yeni bir soğutma sistemi :) bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Msi yetkili servisi geri dönüş yapmıyor ilginçtirki. Yuvasına oturacak fan yok malesef piyasada bir çok yeri araştırmama rağmen bulamadım. Kartta problem yok ve fanları kontaktsw sprey ile bozuldukça çalışır hale getiriyorum. Tek ihtiyacım ebatları ve gpu girişi uyan yeni bir soğutma sistemi :) bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
zaten bu msı teknik servis hep sorunlu ürünü nerden aldınız yetkili distiribitöre ulaşıp sorabilirsiniz msı nasıl ulaşacagınızı yada yurt dışı sitelere bakıp yurt dışından getitireceksiniz ama en saglıklısı teknik servisi mail felan atın tel nosu felan yok mu -
Söylediklerinin hepsini yaptım malesef. 2 haftadır geri dönüş yapmıyorlar. Gerek il gerek ülke distribütörlerine mail gönderdim. Muhtemelen bu ürünü :http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-bifrost-vd1065-bifrost-nvidia-gtx-26028028588009600-&-ati-4850487038503870-vga-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45703 alıp, fan bölümünü değiştirme yoluna gidicem. çaresi kalması bu işin.
-
quote:
Söylediklerinin hepsini yaptım malesef. 2 haftadır geri dönüş yapmıyorlar. Gerek il gerek ülke distribütörlerine mail gönderdim. Muhtemelen bu ürünü :http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-bifrost-vd1065-bifrost-nvidia-gtx-26028028588009600-&-ati-4850487038503870-vga-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45703 alıp, fan bölümünü değiştirme yoluna gidicem. çaresi kalması bu işin.
Selam
Linkini verdiğiniz soğutucunun fanlarını kullanabilirsiniz ama o kadar çok ücret ödemeye gerek olmadığını düşünüyorum..
Fan bulamadığınızı belirtmişsiniz. Bunu Çankaya cadddesindeki 2. Onur iş hanında bulabileceğinizi düşünüyorum. Önce Başkenkliye, sonra da Necip bilgisayara bakın. Mevcut kartın sadece fanını söküp birlikte götürerek uygun fanları bulabilirsiniz kanısındayım.
Bulamıyorsanız ve biraz da elektronik vede mekanikten anlıyorsanız, farklı fanlar veya 12cm fandan bir tane alarak, aliminyum peteklere monte edebilirsiniz veya plastik klipslerle tutturabilirsiniz.. Bilgisayarda en basit işlerden biridir bu fan olayı..
Yapamam diyorsanız, bana getirin size ücretsiz olarak monte edeyim. PM atın size adresi vereyim..
Kolay gelsin..
-
Distributoru kac tane var zaten msi in ekran karti ustune? mail atacaginiza telefon edin. ben cogu kez maile cevap alamazken telefonda seve seve cevap verdiklerini bilirim.
kutusunun icerisinden hangi distributor tarafindan geldigini gosteren bir garanti belgesi olmasi lazim. arayin gorusun kendileri ile ( mascom yada penta cikmasi muhtemel)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X