Şimdi Ara

Ekran kartı hd 5850 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün hd 5850 aldım fakat hd görüntü ile vga görüntü arasında seçim yapmak için hdmı kablo aldım fakat görüntü olarak vga bana daha iyi geldi sorum şu;normalde hd kaliteli olmalımıydı?Yoksa kablodamı sorun var?

• Tabiki HD daha kaliteli olmalı. Kablonda bir sorun olabilir, bu arada monitörün nedir, ya da tv?
  • monitör lg m227wd oyunlarda gözle görüür fark var ayrıca ekran da biraz bulanık gibi
  • kablolarda veya driverında sorun vardır.. güncel driver kurup başka kablo denemeye çalışın..
  • Öncelikle her zaman HD daha kaliteli demek doğru değildir. HD kavramı TV yayıncılığında belirlenen standartlardan geliyor. Bugün için HD maksimum 1920x1080 çözünürlüğü ifade ediyor. Eğer monitör daha fazla çözünürlüğü desteklerse o zaman HD'nin kalitesi monitöre göre daha düşük kalır. Ancak HDMI kablo mu VGA kablo mu daha kaliteli görüntü verir denirse durum değişir. HDMI kablo ile görüntü dijital olarak taşınır. VGA kablosu ile görüntü analog olarak taşınır. VGA kablon yeterince kaliteli ise her iki kablo ile de aynı görüntüyü elde edersin. Tabii görüntüyü daha uzun kablolarla taşımak istediğinde VGA kablo, HDMI kablonun önüne geçer.
  • HDMI kablo taktığında ekran çözünürlüğünün 1920x1080 olduğundan emin ol.
  • HDMI kabloda sorun olabilir çünkü öteki kabloyla taktığında görüntü daha iyi diyorsun ve yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi Hdmi kablosunu taktığında monitörü en ideal çözünürlüğe getirmelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı TAVSİYE
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.