arkadaslar merhaba. Ekran Kartım PowerColor HD5850 PCS+ MonitörSamsung P2370HD Bu ikisini birbirine analog ile baglayınca hic bi sorun yok. renkler ve görüntü olması gerektigi gibi. ama HDMI ile baglayınca ses aktarımı yapıyor fakat görüntü sanki Windows 95 ekranı gibi silik cansız ve kötü. çözünürlülük full hd modunda. monitör üzerindende cok fazla ayar var hepsini denedim. windows üzerindende ugrastım fakat nafile. görüntü berbat. 5 dakika baksan gözlerin agrıyor. Nerde yanlıs yapıyorum ?
Bu sorun bende de var. Konuyu takip etmek için mesaj attım.
sonuc ne peki.
sonuç yok çözüm bulamadım. Catalystte ve windowsta full hd (1080p) görünüyor fakat dvi ile bağladığımda görüntü daha iyi. Ben monitörden şüpheleniyorum hertz olayı varya full hd de 59 hertz üzerine çıkmıyor. Sende kaç?
bende 60 Hertz calisiyor En yüksek cözünürlülük full hd 60Hertz ve 32 Bit olarak gözüküyor. kumanda ile PC girisi DV-Sub ayarlanmıs. HDMI bagımsız. ama PC girisini HDMI atanabilirmi. cok kötü ya görüntü. sanki windows 95 ekranı.
Bence sorun hertz de full hd 1920*1080 çözünürlüğe 60 hertz çok az geliyor olabilir.
analog baglantıda gayet iyi görüntü veriyor ama 60Hertz full HD. sanırım buralarda bunan anlayan yok. Analog kullanicam mecbur.