Şimdi Ara

Ekran Kartı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartına ayırabileceğim 800 tl param var maks.
    Sizce
    ikinci el olarak bu muhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx780-directcu-ii-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html
    Yoksa o fiyata başka bi ekran kartını sıfır almak mı? r9 280x , gtx 760-770 vs...

Çok kararsızım bi yardım ederseniz sevinirim;
    Sistemim;
    msı gaming 3
    i5 4690k
    2x4 1866mhz ram
    vs...

• Bende 700 civarı ekran kartı alacağım. Nvidia olması sebebiyle gtx 760 almayı düşünüyorum. 2 sene yeterli olur diyorlar. Gtx 770 ler 900ü geçiyor. Biraz daha verince gtx 970 alınıyor. Daha bekleyebilirsin gtx 960'ı alabilirsin. Fiyatı daha belli değil ama 970 den az olacak nasılsa.
  • Eğer 2. el olan sorunsuzsa tabiki onu alman iyi olur. gtx 900 serisi çıkınca 780 lerin 2 eli ucuzladı.
  • 770 veya 760 alacak olursam sıfır almam bu saatten sonra sifirina para verilmez bence,ama yeni oyunlarda canımı sıkar mı bu kartlar onu bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam acelen yoksa az daha dayan fiyatlar düşücek gtx 970-980 ler çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: varonil

770 veya 760 alacak olursam sıfır almam bu saatten sonra sifirina para verilmez bence,ama yeni oyunlarda canımı sıkar mı bu kartlar onu bilemedim

2.el 780 alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Kasım 2014; 4:21:47 >
  • Ustat 970 alcaktim da bütçe problemi oldu,şimdi ekran kartı olmadan pc boş durcak o yüzden bekliyemicem ne yazık ki

• Biraz bekle hocam şu 900 serisi tam çıksın 960 al bana kalırsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: varonil

Ustat 970 alcaktim da bütçe problemi oldu,şimdi ekran kartı olmadan pc boş durcak o yüzden bekliyemicem ne yazık ki

Hocam sana o zaman msi gtx 760 öneriyorum fiyatıda iyi karta çok iyi gtx 970 ile aynı teknoloji kullanıyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.