Şimdi Ara

Ekran kartı için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartımı değiştireceğim. Şu an hd 4850 mevcut elimde. Ancak son çıkan oyunlarda sıkıntı çıkarıyor.

Ana kartıma uygun bir ekran kartı alacağım.

Ana kart modeli Gigabyte GA-EP45-DS3LR

Teknik özellikleri bu linktehttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ep45-ds3lr_10/specs/

Alabileceğim ana karta uyumlu ekran kartı önerisi yapabilir misiniz?

Teşekkürler.

• ynskrmk Y kullanıcısına yanıt
    İşlemcinizi intel dual core 3Ghz civarı sayarak size R9 250-270/GTX 750-760 arası bir kart tavsiye ederim.Kartlar PCI Express 2.0'da sorunsuz çalışırlar ki anakartınız bunu desteklediğini belirtiyor.Daha yukarı ekran kartları işlemcinizden tam performans alamayacağından gereksiz olur.İkinci el temiz bir ekran kartını da düşünebilirsiniz.
  • korop K kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemci Intel® Core™2 Quad Q9400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynskrmk -- 13 Temmuz 2014; 3:45:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynskrmk

Hocam işlemci Intel® Core™2 Quad Q9400

İntel hala 183 dolar fiyat istiyor.Bu işlemcilerin iyi overlock potansiyelleri var.Orta halli bir işlemci fanıyla (75-150 TL arası), ram'lerinizin elverdiği ölçüde rahatlıkla 3,5-3,8Ghz'de kullanabilirsiniz.Bu haliyle bile bahsettiğim ekran kartlarına fazla darboğaz yapmaz.

• korop K kullanıcısına yanıt
    cooler master'ın soğutucusunu kullanıyorum. ancak oc yapmayı bilmiyorum :)
    Yukarıda overclock'la 3,5-3,8 Ghz'de çalıştırailirsiniz derken bayağı bir sallamışım.Araştırınca voltaj vermeden 3,0Ghz, voltajla 3,6Ghz sınırlarında çalıştırmak mümkünmüş.
    http://www.youtube.com/watch?v=7IcKxhTrbBw
    Overclock'a niyetiniz varsa, kesinlikle voltaj vermeden ufak oynamalarla başlamanızda fayda var.Ya da hiç başlamayın.Mübarek kumar gibi.Hani FPS oyuncuları 3-5 fps için 3-5 takla atar ya, overclock'la uğraşanlarda 0,2Ghz için tüm sistemi uçurmayı göze alan tiplerdir.
    Siz ekran kartı takviyenizi yapın.Daha sonra overclock'u düşünürsünüz.Forumun overclock bölümünde @metin abi 52 nikli bir kullanıcı var.Takip ettiğim kadarıyla bu konularda bilgili ve yardımsever bir arkadaş.Kendisinden yardım talep edebilirsiniz.

Fiyat aralığını bilmiyorum ama bu işini görebilir GT420 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı 150 tl civarı!

NOT: Ben satıyorum zannetmeyin öyle bir derdim yok arkadaşa yardımcı oluyorum!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.