Şimdi Ara

Ekran kartı ile ilgili çok onemli bir sorum olucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir ekran kartı almayı düşünüorum. Gtx460 da karar kıldım ancak benim anakart modelim asus p5kc yani pci express x16 1.1 slotu var 2.0 slotu yok dolayısıyla ekran kartından verim alamıyacağımı düşünüorum ve yeni ekran kartlarındada hepsinde 2.0 kullanılıyor. Sizce x16 1.1 veriyollu anakartımın el verebileceği hangi ekran kartını almalıyım? teşekkrüler. not : şuanda x1960 pro 512 mb 256 bit kartım var

• quote:

Orijinalden alıntı: Lavien

Merhaba arkadaşlar yeni bir ekran kartı almayı düşünüorum. Gtx460 da karar kıldım ancak benim anakart modelim asus p5kc yani pci express x16 1.1 slotu var 2.0 slotu yok dolayısıyla ekran kartından verim alamıyacağımı düşünüorum ve yeni ekran kartlarındada hepsinde 2.0 kullanılıyor. Sizce x16 1.1 veriyollu anakartımın el verebileceği hangi ekran kartını almalıyım? teşekkrüler. not : şuanda x1960 pro 512 mb 256 bit kartım var

Bildiğim kadarıyla 2.0 slotun tamamını zaten çoğunlukla kullanamıyor ekran kartları ancak, GTX 460 için bir performans kaybı söz konusu olur mu, bunu ben de merak ettim açıkçası

• teoride var ama pratikde yok rahatlıkla alabilirsin kartı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.