Şimdi Ara

EKRAN KARTI KARARSIZ KALDIM(1070 - 1080 - 1070 Tİ) YARDIM LÜTFEN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Spinata

2200 tl civarına gtx 1080 in 2. eli bile yok, bi varsa yazarsanız inanın bana birçok insan faydalanacaktır. 1070 ti sanki çok pahalı, 1080 de ona çok yakın ucuzmuş gibi yazmışsınız ama piyasa pek öyle değil gibi. fps olarak birbirine çok yakın olan bu iki kartın arasında şu an bir uçurum var. Benim bulabildiğim en uygunu 700 TL fark var ki ondada kart yok zaten. Kusura bakmayın ama ben tam tersini düşünüyorum. 1070 ti varken 1080 almak saçmalığın daniskası. Şu an 1070ti en iyi f/p kartlarından.

Alıntıları Göster
    şu an sahibinden üzerinden 2200tl ye 1080 alabiliyorsun. gddr5x kart almak her zaman daha mantıklı bir karar olacaktır.

• işlemcin ne ona göre davran derim. orta seviye bir işlemcin varsa 1080pde gtx 1080'e yetmez. 1070 al geç derim.
  • Yine arkadaşlar gözü doymayan yorumlar yapmış. Millet Gtx 980,970 gibi kartları şu an kullanıyor ve çoğu memnun günümüz oyun performanslarından. Senin buradaki en önemli kriterin monitör çözünürlüğün ve işlemcin. Bunları belirtmeden sana direk tavsiyem Gtx 1070 olacaktır. Kart 4K da 30fps sınırının altına kolay kolay düşmüyor. 1080p de çoşturuyor, 2k da kesinlikle üzmüyor. Kart kesinlikle 2k için ideal bir kart. 2k ya yetmiyor diyenlere İnanmayın. Şunu da belirteyim 4K da bir çok oyunu 30fps sınırında oynarsınız ancak 4K için tavsiye edeceğim bir kart değil. Son olarak önümüzdeki 3-4 yıl sana oyunlarda sıkıntı yaratmayacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.