yaklaşık bir hafta önce CASPER NEO CD TKQ8400A model masaüstü bilgisayarımı ekrana görüntü gelmediği gerekçesiyle servise gönderdim anakartımının üzerinde çizik olduğu gerekçesizyle g41m-combo model bir anakart almışlar ancak bilgisayarım servisten geldikten sonra ati readon HD 4300/4500 series ekran kartımda ''(kod 43) Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu.'' bu hatayı nasıl düzeltirim bu konuda beni bilgilendirirmisiniz
driver yada hardware sorunları sonrası oluşan bir durumdur bu. aygıt yaşadığı problemler sonucu windows bu kodla durdurur aygıtı.
basitçe ya driverını güncelle yada ekran kartının donanımsal sıkıntıları var.
kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: izzet9696
yaklaşık bir hafta önce CASPER NEO CD TKQ8400A model masaüstü bilgisayarımı ekrana görüntü gelmediği gerekçesiyle servise gönderdim anakartımının üzerinde çizik olduğu gerekçesizyle g41m-combo model bir anakart almışlar ancak bilgisayarım servisten geldikten sonra ati readon HD 4300/4500 series ekran kartımda ''(kod 43) Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu.'' bu hatayı nasıl düzeltirim bu konuda beni bilgilendirirmisiniz
Seriali içinde yasal keydir. İnternete bağlı iken seriali girmelisiniz. İnternet bağlantısı yokken seriali kabul etmez..
aynı hataları bende alıyorum amd radeon hd7670m ve ıntel graphics 4000 var nasıl duzelticem
quote:
Orijinalden alıntı: izzet9696
Driver güncellemek için kulağı öteki taraftan tutmak gereksiz. Linklerdeki dosyayı uygun sürümünüze göre indirip kurun
Ayrıca bu adreste sizin sorununuzun aynısı driver güncellenmesiyle düzelmiş. Ama bu kod:43 hem donanımsal hem de yazılımsal olabilir. Driver update sonra değerlendirmek lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme