Bugün cihazı devre dışı bırak deyip tekrar cihazı etkinleştir dediğimde çizgiler kayboldu. Durumu gerçekten anlayamadım çip arızası böyle olur mu? Var mı anlayan biri? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekran Kartı Kod 43 Hatası (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet3451Bugün cihazı devre dışı bırak deyip tekrar cihazı etkinleştir dediğimde çizgiler kayboldu. Durumu gerçekten anlayamadım çip arızası böyle olur mu? Var mı anlayan biri?
Tam emin degilim ama gpu vram arizasi gibi, duzeldiyse boyle kullanmaya devam edin, bir daha olana kadar, tamiri pahali olur, cipin sokulup yerine yeni cip takilmasi gerekiyor gibi, reballing falan cok zor tamiri, yapamaz cogu tamirici...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armegon33 -- 29 Mart 2021; 12:31:1 > -
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kod 43 nasıl bir şeymiş, yok mu bunun kesin çözümü?
Acaba ekran kartı ramlerini ısıtsam sorun olur mu, var mı yardım edebilecek biri? Ayrıca bu kart ilk bozulup kendiliğinden düzeldiğinde furmark testinde canavar gibi çalıştı, yani vram yine de bozuk olabilir mi, yoksa elektrikle ilgili bir sorun mudur?
Aygıt Yöneticisi - Ayrıntılar - Donanım Kimliği seçeneklerine tıklayıp ikinci sırada çıkan yazıyı Google'da aratıp çıkan ilk siteden ilk sürücüyü indirip kurdum ve ekran kartı düzeldi. İnşallah artık hata vermez. Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara faydalı olabildiysem ne mutlu bana! Çözüldü diyebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X