Yanına 2 de ram atsaydın hazır pişmişken Ne yaptın, mangalla mı pişirmeye çalıştın
Cız bız yapmışsın
Ben yaptım bir sefer işe yaramayan bir ekran kartım vardı kime vreeyim ne yapayım satsam olmuyor,atsam olmuyor elektronik alet diye unuttum onu bizim birimdeki Elektronik alet toplama kutusuna atayım aklımada gelmedi o gün düşündüm hemen gittim kodanstitörlerini söktüm ve o kartı tuttuğum gibi yanar haldeki kovanın içine fırlattım ve iyicede doldurmuştum onu.. Ne bir sac parcası kaldı Nede kartın kendisi.. iyice kül haline gelmişti.. tabi boşalttığım zaman Küllerin arasında erimiş sac parcası çıktı.(Izgarasına yapışmıştı)
Şu resimleri birde Ekran Kartı Severler'de paylaşsana
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpak
Konu linkini atmıştım ama direk resim atmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: This_is_Heavy
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpak
Konu linkini atmıştım ama direk resim atmadım.
Direk resim at simage falan yapmadan
quote:
Orijinalden alıntı: This_is_Heavy
Bozulan ekran kartımın yerine yeni bir kart alma arifesinde iken forumda hayatımı değiştirecek o konuya denk geldim.Talimatlara harfiyen uymamın sonucu böyle oldu.
fırıncıyı cudi dağındanmı getirdiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 28 Şubat 2013; 5:31:35 >
Bende iki defa yaptım. İlkinde ne olur ne olmaz diye 6 dakika beklettim 1 yıl canavar gibi çalıştı. İkincide 8 dakika bekleteyim dedim sonuç aynen böyle oldu.
Not: Fırın 10 aydır leş gibi kokyor, ne yaptıysam kokusu çıkmadı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme