Şimdi Ara

ekran kartı nasıl yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci ModeliCore™ i5
    İşlemci Numarası3317U
    İşlemci Hızı-Hızlandırılmışİntel Turbo Boost İle 2.60 Gigahertz
    İşlemci Hızı1,70 GHz
    Ekran Boyutu15,6 "
    Ekran Çözünürlüğü1366 x 768 px
    Bellek6 GB
    Sabit Disk TipiSATA
    Disk Kapasitesi750 GB
    SSD Disk Kapasitesi24 GB SSD
    Ekran Kartı Belleği2 GB
    Disk Dönüş Hızı5400 rpm
    İşletim SistemiWindows 8
    Ağırlık2,6 kg
    Bellek Hızı1600 MHz
    Ön Bellek (L2 Cache)3 MB
    Ekran KartıNVIDIA GeForce GT 635M
    Kart YuvalarıSecure Digital Kart (SD)
    Ekran Kartı TürüPaylaşımsız
    Bellek TürüDDR3

bunu almak istiyorum öğranci olduğum için faydalı placağını düşünüyorum .bu makinede 2 gb NVIDIA GeForce GT 635M ekran kartı var bu ekran kartı hakkında bilgi almak istiyorum yani makineyi oyun için almıyorum ama oyun oynamayı severim(fifa, pes 2013 call of felan) her insan gibi ekran kartları hakkındada pek bir fikrim yok bu ekran kartı oyun performansı ,hangi oyunları açacağı hakkında yardım?

• Notebook un markası ve fiyatı nedir?
    Ayrıca sahtekarlar Gt635M adı altında PC ye Gt630M ekran kartını takıyorlar.
    Orta segment bir ekran kartıdır.
  • Oyunlari medium-high acar.pesi filan zaten saymiyorum fifayi filan.en sonda acar
    Butce ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 4 Mart 2013; 11:29:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelliklerini yazdığın cihaz, ultrabook segmentinde. İşlemcisi, diğer i5 işlemcilere göre biraz daha düşüktür. Fakat günlük kullanım ve oyunlarda pek performans farkı olmaz. Ekran kartı da güçlü olan 144 shadersli gt635m değil, gt630m özellikleri barındıran, 96 shadersli gt635m dir. Yani gt630m denilebilir. Oyunları da ağırlığına göre orta ve yüksek ayarlarda oynatabilir. Ekran kartı, ultrabook segmenti bir ürün için fena sayılmaz. Eğer oyun ağırlıklı kullanacaksan, daha güçlü kart barındıran ve ultrabook inceliğinde olan ürünlere de bakabilirsin.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.

• notbook ASUS S550CM modeli fiyatı 1.700-1.800 arası
  • bu cihazın ince ve dokunmatik ekran olması ilgimi çekti genelde günlük işler ve oyun olarak kullanacağım .yani bu cihazdaki ekran kartı gt630m olduğunu sözlediniz bu orta segment ekran kartı çoğu oyunları açar sanırım anladığım kadarıyla.sizin dediğiniz gibi ultrabook inceliğinde daha güçlü bir ekran kartlı bu fiyata bulamam herhalde sizin önerileriniz varsa....
    ancak anladığım kadarıyla orta segement (asus s550) çoğu oyunu açar
  • Evet şuanki oyunların tamamını oynarsın ancak işlemcini yoracak ve PC nin soğutma sisteminden ötürü ısınacaktır. Oyun için Notebook önerebilirim. İlla Ultrabook diyorsan ayrı.
  • başka önerebileceğiniz ekran kartı daha iyi olan bu fiyatlarda makine var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemreeee

başka önerebileceğiniz ekran kartı daha iyi olan bu fiyatlarda makine var mı?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8706
  • Lenovo z500 gt645m ile hepsinde daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemreeee

başka önerebileceğiniz ekran kartı daha iyi olan bu fiyatlarda makine var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np370r5e-s07tr-np370r5e-core-i5-3230m-26ghz-6gb-750gb-2gb-hd8750m-156-cam-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=64484

Np370 haftasonu indirimle, 1450 tl gibi fiyatlara düşüyor.

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59-352523-notebook-urun9156.html

• np370 güzelmiş ama başka önerileriniz varmı?
  • 1450 tl civarında yüksek kart barındıran cihaz sayılı. Z500, np370 gibi ürünler muadillerine göre daha yüksek kart ve işlemci (np370-3230m) barındırıyor. Yalnız np370 de optik sürücü kullanılmamış. Haliyle muadillerinden biraz daha hafif ve ince. Ürünleri yakından inceleyip, birini alabilirsiniz.
  • bütçem 1.600 -1.700tl ama önerileriniz içn saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Özelliklerini yazdığın cihaz, ultrabook segmentinde. İşlemcisi, diğer i5 işlemcilere göre biraz daha düşüktür. Fakat günlük kullanım ve oyunlarda pek performans farkı olmaz. Ekran kartı da güçlü olan 144 shadersli gt635m değil, gt630m özellikleri barındıran, 96 shadersli gt635m dir. Yani gt630m denilebilir. Oyunları da ağırlığına göre orta ve yüksek ayarlarda oynatabilir. Ekran kartı, ultrabook segmenti bir ürün için fena sayılmaz. Eğer oyun ağırlıklı kullanacaksan, daha güçlü kart barındıran ve ultrabook inceliğinde olan ürünlere de bakabilirsin.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.

hocam oncelikle su gt635 gorunumlu 630 konusuna değindiğiniz için teşekkür ederim ben şeyi soracaktım 144 shaders yada 96 shaders mi oldugunu nasıl anlarız malum pc yi satarken o bilgiyi koymuyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: manufernandes

Gpu-z testi ve kart özelliklerinden anlaşılabilir. Bir de gt635m, genelde 2000 tl civarında satılan yüksek modellerde kullanılıyor. Belli başlı orta segment cihazlarda (lenovo z580, asus k55vj - s46-s56-k56-s550, msi cx, probook vs.) kullanılan 96 shadersli modelidir. Yani aşağı yukarı fiyattan da anlaşılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.