Şimdi Ara

Ekran Kartı Öneri ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkness~

quote:

Orijinalden alıntı: crysis8

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness~

2500k ve 2600k'nın oyun performansları aynı.
    2500k ve daha iyi bir ekran kartı diyorum ben yeterli olur sanırım.

Ekran Kartı Olarak Önerebileceğiniz Ne :) Aklımda hala GTX 560 Tİ Var

Gtx 570 alabiliyorsanız onu alın derim.

Teşşekkürler Peki Önerdiğiniz RAMLARI Kontrol Ettim 8GB Ben 16GB Düşünmüştüm Fakat 16GB Ram 314TLMiş Vazgeçtim 8GB RAM Nasıl Bir RAM yani Performans Değerleri ne :)

• Şimdi Sayın Mesut Çevik Yaptığı Video İncelemede GTX 570 GÖRDÜM onu İzliyorum İzlerken Gözüme Birşey Takıldı Sorun Ekran Kartında Değil Çıkan Oyunlardan Gibi geliyor Benim En Kötü Pc'imde bile AMD Radeon 5850 Bulunuyor Çoğu Oyunu Ultrada Oynatırken Bazı Oyunlarda Mesela GTA 4 Gibi Oyunlarda Gölge Sorunları ve Kasmalarla Karşı Karşıya Bırakıyor Gtx 570 Bu Kasma Sorunlarını Gidire Bilecekse Kesinlikle Alırım Şuanda Kullandığım Ekran Kartı hd 6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 Çoğu Oyunu ULTRA Ayarlarda Oynadım Fakat Battlefield 3te Ultra Açmak Nerdeyse İmkansız hale Geldi Arkadaşlarla Araştırdık Ve Sorunun İşlemciden Olduğunu Anladık Kullandığım İşlemci İntel Core Duo 2 E7500 Serisi Buyüzden İ7 Aldığımda İ7 Yakışacak Bir Ekran Kartına İhtiyacım Var Hertürlü Öneriye Açığım kendi kullandığınız Bir Ekran Kartıda Olabilir hiç Fark Etmez Nasıl Performans Sağladığını Bana Uzun Bir Şekilde Anlatabilirsiniz Anakartım İse DDR2 Gigabayt Ekran Kartı GDDR5 olunca :) Gerçekten Arada Bir Dengesizlik oluyor ! Yeni Çıkan Oyunları Ele Alırsak Need For Speed The Run Ultra Ayarlarda Amd Radeon 5850de Rahat Şekilde Oynadım Diyebilirim.Hazır Elimde Para Varken Evdeki Pcmide Duzeltmek İstedim Samsung 1920xlik Bir Monitörünü Aldım :) Ve Bu Monitörü Aldıktan Sonra Amd Radeon 5850 Gerçekten Performans Kaybına Uğradı 6850 Baktığımızda İse Çoğu Zaman Bug Hataları Oyunlarda Baş Gösteriyor Buyüzden Ekran Kartı BUG görünce Kasıp Kendini Kapatıyor.Bende 6850 Satıp Yerine Daha Sağlam Birşey almalıyım Şimdi Sizce GTX 570 Bana Uygunmu ?

• quote:

Şimdi Sayın Mesut Çevik Yaptığı Video İncelemede GTX 570 GÖRDÜM onu İzliyorum İzlerken Gözüme Birşey Takıldı Sorun Ekran Kartında Değil Çıkan Oyunlardan Gibi geliyor Benim En Kötü Pc'imde bile AMD Radeon 5850 Bulunuyor Çoğu Oyunu Ultrada Oynatırken Bazı Oyunlarda Mesela GTA 4 Gibi Oyunlarda Gölge Sorunları ve Kasmalarla Karşı Karşıya Bırakıyor Gtx 570 Bu Kasma Sorunlarını Gidire Bilecekse Kesinlikle Alırım Şuanda Kullandığım Ekran Kartı hd 6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 Çoğu Oyunu ULTRA Ayarlarda Oynadım Fakat Battlefield 3te Ultra Açmak Nerdeyse İmkansız hale Geldi Arkadaşlarla Araştırdık Ve Sorunun İşlemciden Olduğunu Anladık Kullandığım İşlemci İntel Core Duo 2 E7500 Serisi Buyüzden İ7 Aldığımda İ7 Yakışacak Bir Ekran Kartına İhtiyacım Var Hertürlü Öneriye Açığım kendi kullandığınız Bir Ekran Kartıda Olabilir hiç Fark Etmez Nasıl Performans Sağladığını Bana Uzun Bir Şekilde Anlatabilirsiniz Anakartım İse DDR2 Gigabayt Ekran Kartı GDDR5 olunca :) Gerçekten Arada Bir Dengesizlik oluyor ! Yeni Çıkan Oyunları Ele Alırsak Need For Speed The Run Ultra Ayarlarda Amd Radeon 5850de Rahat Şekilde Oynadım Diyebilirim.Hazır Elimde Para Varken Evdeki Pcmide Duzeltmek İstedim Samsung 1920xlik Bir Monitörünü Aldım :) Ve Bu Monitörü Aldıktan Sonra Amd Radeon 5850 Gerçekten Performans Kaybına Uğradı 6850 Baktığımızda İse Çoğu Zaman Bug Hataları Oyunlarda Baş Gösteriyor Buyüzden Ekran Kartı BUG görünce Kasıp Kendini Kapatıyor.Bende 6850 Satıp Yerine Daha Sağlam Birşey almalıyım Şimdi Sizce GTX 570 Bana Uygunmu ?

BF3 ultrada 2500k ile de aynı sorunlar devam ediyor. Bu oyunda Ultrayı ya yeni kartlar çıkıp alınabilir fiyata gelinceye kadar ya da Oyuna adam gibi performans yaması gelene kadar unutun. Bad Company 2 12 tane yama gördü. İlk 3-4 ay içinde ki yamalarla kartların seviyesi makul oldu. Bf3 Betadan önce çıkan son 2.6 GB yamayla oyunda 6870 ile bile %20 performans artışı gördüm. O zamanda 2500k vardı. 6870'ten sonra Zotac 560 AMP, sonra ASUS 560 TI DC II sonra ASUS560 TI DC II SLI sonra ASUS GTX570 DC II ile de BF3'te hep test aldım. BF3 Ultra diye bir şey yok...Böyle olacaksa olmasın da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 28 Aralık 2011; 15:39:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Şimdi Sayın Mesut Çevik Yaptığı Video İncelemede GTX 570 GÖRDÜM onu İzliyorum İzlerken Gözüme Birşey Takıldı Sorun Ekran Kartında Değil Çıkan Oyunlardan Gibi geliyor Benim En Kötü Pc'imde bile AMD Radeon 5850 Bulunuyor Çoğu Oyunu Ultrada Oynatırken Bazı Oyunlarda Mesela GTA 4 Gibi Oyunlarda Gölge Sorunları ve Kasmalarla Karşı Karşıya Bırakıyor Gtx 570 Bu Kasma Sorunlarını Gidire Bilecekse Kesinlikle Alırım Şuanda Kullandığım Ekran Kartı hd 6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 Çoğu Oyunu ULTRA Ayarlarda Oynadım Fakat Battlefield 3te Ultra Açmak Nerdeyse İmkansız hale Geldi Arkadaşlarla Araştırdık Ve Sorunun İşlemciden Olduğunu Anladık Kullandığım İşlemci İntel Core Duo 2 E7500 Serisi Buyüzden İ7 Aldığımda İ7 Yakışacak Bir Ekran Kartına İhtiyacım Var Hertürlü Öneriye Açığım kendi kullandığınız Bir Ekran Kartıda Olabilir hiç Fark Etmez Nasıl Performans Sağladığını Bana Uzun Bir Şekilde Anlatabilirsiniz Anakartım İse DDR2 Gigabayt Ekran Kartı GDDR5 olunca :) Gerçekten Arada Bir Dengesizlik oluyor ! Yeni Çıkan Oyunları Ele Alırsak Need For Speed The Run Ultra Ayarlarda Amd Radeon 5850de Rahat Şekilde Oynadım Diyebilirim.Hazır Elimde Para Varken Evdeki Pcmide Duzeltmek İstedim Samsung 1920xlik Bir Monitörünü Aldım :) Ve Bu Monitörü Aldıktan Sonra Amd Radeon 5850 Gerçekten Performans Kaybına Uğradı 6850 Baktığımızda İse Çoğu Zaman Bug Hataları Oyunlarda Baş Gösteriyor Buyüzden Ekran Kartı BUG görünce Kasıp Kendini Kapatıyor.Bende 6850 Satıp Yerine Daha Sağlam Birşey almalıyım Şimdi Sizce GTX 570 Bana Uygunmu ?

BF3 ultrada 2500k ile de aynı sorunlar devam ediyor. Bu oyunda Ultrayı ya yeni kartlar çıkıp alınabilir fiyata gelinceye kadar ya da Oyuna adam gibi performans yaması gelene kadar unutun. Bad Company 2 12 tane yama gördü. İlk 3-4 ay içinde ki yamalarla kartların seviyesi makul oldu. Bf3 Betadan önce çıkan son 2.6 GB yamayla oyunda 6870 ile bile %20 performans artışı gördüm. O zamanda 2500k vardı. 6870'ten sonra Zotac 560 AMP, sonra ASUS 560 TI DC II sonra ASUS560 TI DC II SLI sonra ASUS GTX570 DC II ile de BF3'te hep test aldım. BF3 Ultra diye bir şey yok...Böyle olacaksa olmasın da

Katılıyorum Fakat Ekran Kartı Alma Sebebim 6850 Bug Gördüğünde Kasıp Pc Kapatması Oluyor Birkeresinde Nerdeyse Yanıyordu Şuanda Pc'imde Takılı Olan Ekran Kartı Amd Radeon 5850 Battlefield 3 Ultra ayarlarda Oynayamayan Çok Arkadaşım Var Geçen Arkadaş Yeni Pc Aldı Özellikleri Altta Verdim O bile Oynayamıyor Battlefield 3 Bekleneni Verdi Fakat Performans olarak Beklenen Çok Az Amd Radeon 5850de Battlefield 3 Singplayer Kısmında Bile ULTRA Açamıyorum :) AMD HD 7970 Almayı Planlıyordum Fakat 1.400TL miş :) Buyüzden Direk Vazgeçtim Pc Parçaları Çok Pahlılaştı Ve En Ucuz Ve En iyi Performans Veren Bir Parça Bulmak Nerdeyse Zor Forumdaki arkadaşlar Gtx 570 Diyor Ama Çevremdeki İnsanlar GTX Çok Sorun Yarattığını Söylüyor AMD Radeonlar İse Bir Yama Çıkmadan Oyunlarda Sorun Yaratıyor Battlefield 3 İçin Çıkan AMD Radeon 11.1 Bile Battlefield 3teki Performansı Arttırmadı Şimdi İse Gece Gündüz Map Çalışmaları Yapıyorlar Gündüzünden Ne Hayır Gördük Gece Yapıyorlar :) Sen Önce Daha İyi Bir Performans Vermesi İçin Yama Çıkart :) Dediğin Gibi Battlefield Gerçekten Kötü Bir Performans Veriyor .

Arkadaşımın Pcsi
    İşlemci:Core i7 3930K Soket 2011 3.2GHz 12MB Önbellek İşlemci
    Anakart:ASUS P8Z68-V LX INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI ANAKART
    Ekran Kartı:GTX 470

• quote:

Arkadaşımın Pcsi
    Anakart:ASUS P8Z68-V LX INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI ANAKART

Arkadaşının ya PC'si ya da kendisi yanlış. 3930k bir kere Z68 1155 sokette olmaz. Onun yeri X79 chipsetli LGA 2011. GTX470'e karşı çoğu insan 560 TI iyi dese de bu aslında bazı noktalarda yanlıştır. Ama diğer gerçek ise 2. elde rahat satacağın her kart aslında 2. el zor satılana kadar doğrudur. 470'in 2. eli kötü başladı maalesef. Ama işte Bf3'te GTx470 560 Tı'den eğer Zalman soğutmalı Zotac AMP ise daha iyi skor verir. Bir de Bf3 için en iyi tek kart temiz ve ucuz olmak kaydıyla GTX480 olmuştur artık. İşte buna gün olur devran döner diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Arkadaşımın Pcsi

Arkadaşının ya PC'si ya da kendisi yanlış. 3930k bir kere Z68 1155 sokette olmaz. Onun yeri X79 chipsetli LGA 2011. GTX470'e karşı çoğu insan 560 TI iyi dese de bu aslında bazı noktalarda yanlıştır. Ama diğer gerçek ise 2. elde rahat satacağın her kart aslında 2. el zor satılana kadar doğrudur. 470'in 2. eli kötü başladı maalesef. Ama işte Bf3'te GTx470 560 Tı'den eğer Zalman soğutmalı Zotac AMP ise daha iyi skor verir. Bir de Bf3 için en iyi tek kart temiz ve ucuz olmak kaydıyla GTX480 olmuştur artık. İşte buna gün olur devran döner diyebiliriz.

Anakart Aldımı bilmiyorum fakat Anakartı Oydu belkide almıştır Şimdi Konumuz bu değil

GPU GeForce® GTX 550 Ti 310TL Olduğunu Gördüm sizce Ati Radeon 6850 Ekran Kartıyla Aynı Performansımı Veriyor :)

• Cevaplarınızı hala Bekliyorum Arkadaşlar :)
  • Flood Yapmak İstemem Ama Hala Cevaplarınızı Bekliyorum Arkadaşlar Hala kararsızım :)
  • tavsiye ettiğim 3 parçanın vatan üzerinden fiyatlarını görebilirsin.

CPU INTEL Core i7 2600K Soket 1155 3.4GHz 8MB Cache 32nm İşlemci 810,52
    VGA ASUS GTX560 Ti DirectCU II TOP GDDR5 1GB 256Bit Nvida GeForce DX11 Ekran Kartı ENGTX560TiDCII/TOP 709,32
    MBD ASUS P8Z68-V LE Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI Anakart 367,08
    TOTAL %8 ile 1886,92TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerschenkirschen

tavsiye ettiğim 3 parçanın vatan üzerinden fiyatlarını görebilirsin.

CPU INTEL Core i7 2600K Soket 1155 3.4GHz 8MB Cache 32nm İşlemci 810,52
    VGA ASUS GTX560 Ti DirectCU II TOP GDDR5 1GB 256Bit Nvida GeForce DX11 Ekran Kartı ENGTX560TiDCII/TOP 709,32
    MBD ASUS P8Z68-V LE Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI Anakart 367,08
    TOTAL %8 ile 1886,92TL

Ben Size alacağım Parçaları Söyleyeyim

Kafamdaki Ekran Kartı:ASUS GTX560 DIRECTCU GDDR5 1GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI
    Anakart:MSI Z68A-GD65 (B3) Z68 LGA1155 DDR3-2133 HDMI Anakart
    İşlemci:INTEL CORE I7 2600 SOKET 1155 3.4GHZ 8MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    Ramlar:CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM

Kafamdaki Karta Hala Tamam Şunu Alıcam Diyemedim

• kardeş işlemcini düz i7-2600 almanı önermem. i7-2600k alırsın ve ASUS'un belirttiğim anakartı ile direkt oc yaparak 4.2-4.4ghz civarında günlük stabil kullanabilirsin.
    senin seçtiğin anakartla benim önerdiğim anakart arasında 80usd fark var, işlemciyi bir yukarı çıkartmak için de 30usd fark var. yani sana her türlü 50usd kalır.
    artan 50usd ile de ekran kartını DCI yerine DCII, aşağıdaki kartı almaya kasardım.

kesin ama kesin senin konfigi almam ben kardeş. anakarta o kadar vermene hiç gerek yok. benim yazdıgım konfigi değerlendir mutlaka.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx560dcii-top2di-gtx560-directcu-ii-top-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56105

• Bu sisteme tabii ki 580 580 580 580
  • quote:

kardeş işlemcini düz i7-2600 almanı önermem. i7-2600k alırsın ve ASUS'un belirttiğim anakartı ile direkt oc yaparak 4.2-4.4ghz civarında günlük stabil kullanabilirsin.
    senin seçtiğin anakartla benim önerdiğim anakart arasında 80usd fark var, işlemciyi bir yukarı çıkartmak için de 30usd fark var. yani sana her türlü 50usd kalır.
    artan 50usd ile de ekran kartını DCI yerine DCII, aşağıdaki kartı almaya kasardım.

kesin ama kesin senin konfigi almam ben kardeş. anakarta o kadar vermene hiç gerek yok. benim yazdıgım konfigi değerlendir mutlaka.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx560dcii-top2di-gtx560-directcu-ii-top-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56105

Öncelikle Öneriler İçin Teşşekürler Fakat Asus Anakartlar 3sene Sonra Kendinden RAM Sorunu Yarattığını Duymuştum Buyüzden Asus A Hiç Bakmadım
    Benim Seçtiğim MSIdı ve 427 TL Civarında Sizin Önerdiğiniz 400TL Anakart Kesin Alıcam Ztn Fakat Anakart İle İşlemci Uyumlu Olsundiye Çevremdeki Kime Gitsem MSI Anakartlar İ7 İşlemciyi İyi Çalıştırıyor Diyorlar bende bu fikirden yola çıkarak birtane Anakart alıyım dedim msi Şubatta İşlemci Ve Anakart Alıcam Ekran Kartı 1ay sonra Buyüzden Şuan Elimdeki Ekran Kartı Ati Radeon 5850 Elimde Birtanede Ati Radeon 6850 Var Fakat Bu Aralar Çok Sorun Yaratıyor Onu Satıp Güzel bir ekran Kartı almayı planlıyorum

Siz şimdi 2600 alma 2600k al Diyorsunuz İkisi Arasında Pek Fark Yok Ghz Cpu Hepsi aynı 10 20TL Daha Ucuz :) 2600 Oda Pc Alışımı Kutlamam için
    Yani Siz şimdi 2600k al Bide Asus P8Z Al Kafan Rahat Pc Rahat Çalışsın Diyorsun Peki Bunun İçin Nekadarlık Güç Kaynağı Lazım Şuan Elimde 350 Watlık bir Güç kaynağı Var Acaba Yeterlimi 750 Watlık almak zorunda kalırmıyım bunuda sorayım

GTX 580 Gerçekten İyi Fikir Para Geçerse elime Kesinlikle Alacağım kartlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysis8 -- 3 Ocak 2012; 11:53:58 >

• quote:

quote:

kardeş işlemcini düz i7-2600 almanı önermem. i7-2600k alırsın ve ASUS'un belirttiğim anakartı ile direkt oc yaparak 4.2-4.4ghz civarında günlük stabil kullanabilirsin.

Öncelikle Öneriler İçin Teşşekürler Fakat Asus Anakartlar 3sene Sonra Kendinden RAM Sorunu Yarattığını Duymuştum Buyüzden Asus A Hiç Bakmadım
    Benim Seçtiğim MSIdı ve 427 TL Civarında Sizin Önerdiğiniz 400TL Anakart Kesin Alıcam Ztn Fakat Anakart İle İşlemci Uyumlu Olsundiye Çevremdeki Kime Gitsem MSI Anakartlar İ7 İşlemciyi İyi Çalıştırıyor Diyorlar bende bu fikirden yola çıkarak birtane Anakart alıyım dedim msi Şubatta İşlemci Ve Anakart Alıcam Ekran Kartı 1ay sonra Buyüzden Şuan Elimdeki Ekran Kartı Ati Radeon 5850 Elimde Birtanede Ati Radeon 6850 Var Fakat Bu Aralar Çok Sorun Yaratıyor Onu Satıp Güzel bir ekran Kartı almayı planlıyorum

Siz şimdi 2600 alma 2600k al Diyorsunuz İkisi Arasında Pek Fark Yok Ghz Cpu Hepsi aynı 10 20TL Daha Ucuz :) 2600 Oda Pc Alışımı Kutlamam için
    Yani Siz şimdi 2600k al Bide Asus P8Z Al Kafan Rahat Pc Rahat Çalışsın Diyorsun Peki Bunun İçin Nekadarlık Güç Kaynağı Lazım Şuan Elimde 350 Watlık bir Güç kaynağı Var Acaba Yeterlimi 750 Watlık almak zorunda kalırmıyım bunuda sorayım

GTX 580 Gerçekten İyi Fikir Para Geçerse elime Kesinlikle Alacağım kartlardan biri

kardeş selam,

herşeyden önce buna benzer bir sistemde 350w bir kasa işini görmez. 600w ve yukarısına bakman lazım mutlaka.
    ekran kartını gtx580 düşünürsen de 750w minimumda düşünmen lazım.

anakart kısmına gelirsek; MSI i7 iyi çalıştırıyor, yok ASUS 3 sene sonra ram sorunu var bunlar bana şehir efsanesi gibi geliyor.
    bana göre söylediğin modele o kadar para vermene gerek yok. aradaki farkla ekran kartına veya işlemcine yatırım yapabilirsin.

işlemci; 2600 işlemci ile 2600k arasında 30usd fark var. kartı oc yaparak bu farkı zaten hemen amorte edebilirsin.

sana kalmış dostum. bütçene göre ve kullanım amacına göre şekil verebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

kardeş selam,

herşeyden önce buna benzer bir sistemde 350w bir kasa işini görmez. 600w ve yukarısına bakman lazım mutlaka.
    ekran kartını gtx580 düşünürsen de 750w minimumda düşünmen lazım.

anakart kısmına gelirsek; MSI i7 iyi çalıştırıyor, yok ASUS 3 sene sonra ram sorunu var bunlar bana şehir efsanesi gibi geliyor.
    bana göre söylediğin modele o kadar para vermene gerek yok. aradaki farkla ekran kartına veya işlemcine yatırım yapabilirsin.

işlemci; 2600 işlemci ile 2600k arasında 30usd fark var. kartı oc yaparak bu farkı zaten hemen amorte edebilirsin.

sana kalmış dostum. bütçene göre ve kullanım amacına göre şekil verebilirsin.

2600k tamam O Konuda İkna Oldum peki Netür Ne Marka bir Güç Kaynağı önerirsiniz 100 150TL Civarında :)

• Birde Harddiskim Samsung Aca Değiştirsemmi Diye düşünüyorum Kafamdaki model bu
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/seagate-momentus-xt-500-gb-ssd-2-5-32mb-cache-sata-3-gb-s-7200-devir-harddisk_30.010.1276.0072.htm

İ7 Uyum Sağlayacak bir Harddisk Önerebiliecek varmı

• crysis8 hocam ben de tıpkı senin gibi yeni pc ve oyun pcsi alıcam.i5 2500k senin işini yeterince görür.Eğer ultra oynamak istiyorsan gtx580 derim.ben de 570 alıcam.hddye gelince suanda hdd fiyatları normalden yüksek yüksek olmasından ziyade madem yeni pc yapıyorsun ssdye geç derim.

yani özet olarak 2600klı bir sistem kurup da kartı 560 alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneypkill

crysis8 hocam ben de tıpkı senin gibi yeni pc ve oyun pcsi alıcam.i5 2500k senin işini yeterince görür.Eğer ultra oynamak istiyorsan gtx580 derim.ben de 570 alıcam.hddye gelince suanda hdd fiyatları normalden yüksek yüksek olmasından ziyade madem yeni pc yapıyorsun ssdye geç derim.

yani özet olarak 2600klı bir sistem kurup da kartı 560 alma

Teşşekürler Öneri İçin Şimdi 1 2 veya 3 sene Sonra i5 İşlemciler Artık yerini i8 i9 Bırakacak simdi i7 alıp 5 6 sene kullanmak varken niye i5 alıp 1 2 sene kullanıyım bu açıdan baktığında Haklıyım Çünkü oyunlar gelişiyor Bf3 bir örnektir GTX 580 Kafaya koydum fakat 1000TL Olması Gerçekten Sınırları Zorluyor İşlemci tamam Ama Ekran Kartı 1000TL Gerçekten Çok İndirime Gire 600 700TL Olursa Tamam kesin alırım 1 2 Hafta Sonra Anakart Ve işlemci Alıcam Bana İşlemcinin Oyunlardaki Performansı Hakkında bilgiler verin Yani Neden i5 Almalıyım bunu anlatırsanız Kafamdaki soru işaretlerine Yanıt vermiş olursunuz Tavsiyeniz için Teşşekürler.

• http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=287

hocam şöyle bir link atayım aşağıya indikçe oyunları görürsün.baktığında en fazla 5 fps farkediyor 5 fps için aradaki fiyat farkı değmez işlemci artıracağın parayla daha iyi bir ekran kartı alırsın.
  • Oyun için i7 2600k + gtx560ti alacağıma
    İ5 2500k + gtx570 alirim. Bence i5 2500 k ya bir bak hocam .i7 5-6 sene i5 1-2 sene gidicek diye birsey yok ;) 2500k nin cok iyi bir mimarisi ve cok cok iyi de oc performansi var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 3 Ocak 2012; 18:54:08 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.