Şimdi Ara

ekran kartı öneri bekliyorum acil lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. AMD ATHLON 64x2 DUALCORE 5200 SOKET-AM2-940
    3. ASUS EN8500GT-SILENTHTD GF-8500GT 512MB PCX16
    4. WESTERN DIJITAL WD3200AAJS 320GB 8MB CACHE SATA2
    5. MICROSOFT S82-00038 BASIC KLAVYE MOUSE KIT
    6. ASUS TA951 4xUSB 120MM FAN 350W SYAH KASA
    7. KINGSTON 1GB 667MHZ DDR-II 2adet
    8. SAMSUNG 997MB 19 INC FLAT SYAH-GÜMÜ MONTÖR
    9. Asus A8N-SLI DELUXE 64Bit AMD LAN+SES

arkadaşlar düşündüğüm sistem bu ama ekran kartını değiştirmem önerildi ve pek anlamıyorum görüşlerinizi bekliyorum

ps : ayrıca sistem hakkında yorum da alabilirim öneri vs..

• boyle bos konu acip forumu kırletmeyın forumu takip edersen sorunun cevabini bulursun boyle acilmis 1000 post var nividia ve ati ne kadar ekmek okadar kofte diyor...paran varsa alirsin 8800 gts
  • şu sıralar orta seviye palit 8600 gt sonic plus revaçta
  • quote:

Orjinalden alıntı: mogola

boyle bos konu acip forumu kırletmeyın forumu takip edersen sorunun cevabini bulursun boyle acilmis 1000 post var nividia ve ati ne kadar ekmek okadar kofte diyor...paran varsa alirsin 8800 gts

arkadasım emın ol pc olayından anlasam zaten topic falan açmazdım
    sonucta bu parcaların bir uyum olayı falan filan durumu var diye açtım..
    hem seni nedne rahatsız ediyo ?
    topic acalım birşeyleri paylaşalım diye bu forum kurulmuş ha yanlış düşünüyosam sen haklıysan da bunu bana bir yetkili söylesin sen değil ok ?
  • bende yetkli sayilirim ben soluyorum yetmezmi bugun 15 tane boyle konu acildi biligin yoksa forumu takip edersin sorunu cevapnii bulursun...arasitrmadan hemen konu acilmaz.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mogola

bende yetkli sayilirim ben soluyorum yetmezmi bugun 15 tane boyle konu acildi biligin yoksa forumu takip edersin sorunu cevapnii bulursun...arasitrmadan hemen konu acilmaz.....

araştırmadıgımı nerden bılıyosun ?
    bak sende yazdıklarımı okumadan yorun yapıosun..
    ne yazmısım ben ? arastırmısım hatta onerıler almısım..
    o halde ben de yetkılı sayılırım we bu topicin acılmasında bi mahsur görmüyorum ok ?
  • @zumzumcu, karta ayırdığın bütçeyi yazmamışsın,
    ben şimdi sana 8800 Ultra al desem kızarsın değil mi dalga geçiyorsun diye....
    neden şartlarınızı, limitlerinizi yazmazsınız anlamam, anlamam da şaşarım su sıcak havalarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 14 Ağustos 2007; 13:57:14 >
  • 1000 ytl ye nvidia 8800 ultra , 500 ytl ye nvidia 8800 gts, 250 milyona ati x1950xt olabilir diye düşünüyorum. Bir önceki arkadaşın yazdığı gibi ayırdığınız bütçe önemli.
  • kusura bakmayın arkdaşlar yazmayı unutmuşum..
    acıkcası pz ozellıklerıne gore bişi arıyodum..
    200 250 ytl cıvarları bısı arıorum :S
  • Bence hazır fiyatı 200$'a düşmüşken x1950xt al,bu kart en az 1 sene tüm oyunları full oynatır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zumzumcu

kusura bakmayın arkdaşlar yazmayı unutmuşum..

MSI 1950 Pro 250 YTL gigatek'te,
    önsipariş kelimesinin anlamını bilmeyen arkadaşlar Powercolor 1950Pro al 225 YTL diyebilirler, 8hemen alınabilecekmiş gibi)
    beklemek istersen sen bilirsin...
    http://www.teknofiyat.com/?search=1950pro&altlimit=&ustlimit=

illa DX10 istersen 250YTL'ye 2600XT DDR ama 250YTL'ye satan yerin stokları tükenmiş herhalde,(ya da ben bulamadım)
    http://www.teknofiyat.com/?search=2600xt+ddr4&altlimit=&ustlimit=

• quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: zumzumcu

kusura bakmayın arkdaşlar yazmayı unutmuşum..

MSI 1950 Pro 250 YTL gigatek'te,
    önsipariş kelimesinin anlamını bilmeyen arkadaşlar Powercolor 1950Pro al 225 YTL diyebilirler, 8hemen alınabilecekmiş gibi)
    beklemek istersen sen bilirsin...
    http://www.teknofiyat.com/?search=1950pro&altlimit=&ustlimit=

illa DX10 istersen 250YTL'ye 2600XT DDR ama 250YTL'ye satan yerin stokları tükenmiş herhalde,(ya da ben bulamadım)
    http://www.teknofiyat.com/?search=2600xt+ddr4&altlimit=&ustlimit=

@TRQX
    arkadaşım aralarında tek sen bu konularla ilgileniyosun gerçektende takdir edilir bir üyesin.
    zumzumcu biraz araştırsana senin gibi çok var böyle ekran kartı ACİL yardım en az 100 defa bu konu açılmıştır.Hele tüm başlıklardada acil lafı var bak bi 2. 3. sayfaya sıkıldık(m) artık böyle konulardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spice boy -- 14 Ağustos 2007; 18:39:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.