Şimdi Ara

Ekran kartı önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• cevap yokmuuuuuu

• quote:

Orijinalden alıntı: googlEAmca

cevap yokmuuuuuu

fiyatlarını yaz. 6770 in her açıdan üstün olduğunu bil. ama fiyat önemli. 5770 olarakta bakabilirsin aynı kartlar isim değişikliği var sadece hiçbi fark yok.

• Cevap yok
    on dakikada cevap istiyorsun ve anında banı yapıştırıyorsun kimsenin sana cevap veme mecburiyeti yok.
    Lütfen biraz saygılı ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: multeci

quote:

cevap yokmuuuuuu

fiyatlarını yaz. 6770 in her açıdan üstün olduğunu bil. ama fiyat önemli. 5770 olarakta bakabilirsin aynı kartlar isim değişikliği var sadece hiçbi fark yok.

254 tl 6770 gts 250 ise KDV li 280 ??????

• quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Cevap yok
    on dakikada cevap istiyorsun ve anında banı yapıştırıyorsun kimsenin sana cevap veme mecburiyeti yok.
    Lütfen biraz saygılı ol.

tmm ya kızama sadece solmasın diye

• 6770 i al
  • ben birisine sordum onun ekran kartıda gts250 6770 alma gts250 daha iyi diyo arada kaldım ??
  • 6770
  • quote:

tmm ya kızama sadece solmasın diye

Ama ayıp, 22,49 da bir konu açıyorsun 23,09'da ban'ı yapıştırıyorsun. Sanki tüm forum üyeleri sen soru sorasın da cevap versinler diye ekran başında bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 7 Ocak 2012; 23:28:51 >
  • quote:

ben birisine sordum onun ekran kartıda gts250 6770 alma gts250 daha iyi diyo arada kaldım ??

sorduğun kişi ya fanatik yada bu işden anlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Ama ayıp, 22,49 da bir konu açıyorsun 23,09'da ban'ı yapıştırıyorsun. Sanki tüm forum üyeleri sen soru sorasın da cevap versinler diye ekran başında bekliyor.

ben şimdi ban mı yapıştırdım sadece bi kere ban koydum o da konu kapandı gitti onu daha konuşmayalım neden canını sıkıyosunki
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

ben birisine sordum onun ekran kartıda gts250 6770 alma gts250 daha iyi diyo arada kaldım ??

sorduğun kişi ya fanatik yada bu işden anlamıyor.

gts 250 ye güzel dedi onu al gerisi boş dedi yani bu kadar iyimi yeniyim ekran kartında filan
  • Sevgili kardeşim ben canımı sıkmıyorum, belki de sizin kadar genç olmadığım için bu kadar sabırsız olmanızı anlamıyorum diyelim.
    Neyse inşallah istediğin yanıtları alırsın. İyi forumlar.
    http://www.hwcompare.com/5717/geforce-gts-250-1gb-vs-radeon-hd-6770-1gb/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 7 Ocak 2012; 23:38:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.