Şimdi Ara

Ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın bir zamanda ASUS HD7850 kartım vefat etti. ( Buradan bakabilirsiniz. )

Şimdi bu kartın muadili yada bir iki tık üstü kart bakıyorum 1000 tl ye kadar. ( fiyatta biraz esneklik payı mevcut)

Kendim öyle ekran kartı bakındım ama nasıldır bilmiyorum. Asustan çok soğudum aldığıma alacağıma pişman oldum. OC yapmam stok ayarıyla kullanırım kartı. Çok oyun oynamam haftada 1-2 saat oynarım ama grafik ayarları high level da olur. Stabil bi kart olsun 3-4 sene götürsün. Bilmiyorum istediklerim extrem şeyler mi ama ?

Bu aşağıdaki kartlardan hangisini önerirsiniz ? İsteklerime uygun kartlar mı ? Yardımlarınız için sağolun

MSI R7 370

MSI R9 380

SAPPHIRE HD7950

sistem:
    750w psu
    Asus m5a97 r2 evo
    AMD FX X8 8350
    8 giga ram

• güzel indirimlerle 970 bulabilrsiniz bütceyi az biraz esneterek pişman etmez sizi
  • Nipheria kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediğiniz kart güzel ancak almak için indirim kovalamak lazım. GIGABYTE in 970 motoruna baktım açıkcası kocaman tek fanlı oluşu şekil itibariyle beni pek cezbetmedi. Diğer markalarda zaten 1400 tl den aşağı değil.
  • Hd 7850'nin helvasını yollamadın, yiyemedik.

Önerim R9 380 alman yönünde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 19 Şubat 2016; 16:59:53 >

• Nipheria anladıgım kadaıryla 970 dışındaki kartları da öneriyosun. Eyvallah linklerin için sağol.

Mutlak.Sıfır Hocam gpu sunu pilavın içine koyucam değişiklik yapıp helva yerine pilav dağıtıcam herkes Asus'tan payını alsın
  • Daha iyi olur.
  • up ^
  • r9 380 sistemine yakışır dostum ve ya r9 285. ikiside güzel kart 4 5 sene götürür seni.msi almanda fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKereN

Hocam söylediğiniz kart güzel ancak almak için indirim kovalamak lazım. GIGABYTE in 970 motoruna baktım açıkcası kocaman tek fanlı oluşu şekil itibariyle beni pek cezbetmedi. Diğer markalarda zaten 1400 tl den aşağı değil.

Bahsettiğiniz gibi referans soğutma bulunmayan ve 1400 TL'den aşağı olan bir model ilginizi çekersehttp://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=103919
  • Teşekkürler, Sayenizde 3 aşağı 5 yukarı kartlar hakkında motor olsun, marka olsun biraz fikir edindim.

Birşey daha merak ediyorum. Kart almak için iyi bir dönem mi ? Gerek piyasanın ekonomik durumu olsun gerek yenilenen kart teknolojisi olsun. Tabiki elektronik cihazlar sürekli kendini güncelleyen sürekli bir üst segmenti çıkan aletler ama yine de isabetli bir karar vermek için muallak bir konu.

Cevaplarınızı merak ediyorum :)
  • Yazdığın seçenekler arasında r9 380 öneririm. Model olarak da sappihare nitro r9 380. Bütçeni zorlayabilirsen de r9 390/gtx 970 Öneririm. Hatta Gtx 970 i Amazon'dan getirebilirsen 1100tl ye falan geliyor vergi iadesi olursa da 920 950 küsüre gelir.

• Selamlar
    Öncelikle ram 8gb demişsin 4+4 olarak mı yoksa tek mi burası çok önemli tekse ekran kartının zorlanması doğal?
    Ayrıca 8 gb senin için bu donanıma çok az, öncelikle en az 16 gb yapman, nedeni bu donanımda kullandığın program veya oyun min 4-6 gb dır. Ki bu da sistemin şişmesi ve darboğaz olmasıdır eğer sistem yük altına girdiğinde ki haberleşmesi rem kapasiten düşük kalırsa şişmesi anakart köprüsü kaldıramaz ve ekran kartın aşırı yüklenir vs vs daha detaylı ve uzun yazmak isterdim ama anlata bilişimden inşallah özeti bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.