Merhaba arkadaşlar yeni bir ekran kartı almak istiyorum bütçem kdv ile 90$ neleri önerirsiniz yardım edersiniz sevinirim.
bulabilirsen radeon 9000 al derim.bulamazsan o fiyata tabiki mx440.artık klasik oldu ama 15 dolar daha çıkabilirsen radeon 8500 de alabilirsin.
rodeon 8500 oncesi atileri yada diger modelleri onermek malesef pek mumkun degil bu durumda galiba sana yine nvidia almak kaliyor mx440 iyi bir secim olabilir ama alirken ondan cok fazla bir sey beklememen gerektiginide aklindan cikarmaki hayal kirikligi yasamayasin :)
peki asusun v8170 ve v7100 prot nasıl sizce ,winfast ın ekran kartları nasıl birde bu radeonları satan firmalar hangileri ve siteleri. İlginize çok teşekkür ederim.
en iyisi her zaman asustur.bunu bil bi kere de bence mx 440 yerine şimdilik mx 400 al bir de oc yaptığın zaman yaklaşık 440 performansı alırsın zaten.şimdi gf5 çıkıyo ya.işte o zaman bence 90 $ fiyatına mx 460 hatta 110$ fiyatı civarına ti 4200 bile alabilirsin buralar tam geçiş dönemleri kart satın almamak lazım
2. el 8500 al mx serisi sakın alma
conqueror_tr çok haklı isminde mx barındıran kartlardan uzak dur :)
doğru mxlerden uzak durmalı ama 8500'den de uzak durulmalı bence 9000 ve sonrası alınmalı radeon olarak nvidia'nın da titanium serileri çok iyi onlar da pahalı getriye bir tek mx kalıyor.bende mx400 var tüm oyunları çalıştırıyorum
geforce'un ti serisinin çok fazla düşeceğini sanmıyorum ti4200 belkı bıraz daha dusebılır ancak nvidia genelde yuksek performanslı kartları yani ti serisi gibi yenı modelını cıkarsa bıle dusurmeye nıyetlı olmuyo bunun en kolay ornegı ti4'ler cıktıgında geforce3ti500 yınede 380-450 dolar arası idi..
bence de 90 dolara mx alacağına biraz daha para biriktir, radeon al!
önerileriniz için çok sağolun radeon 9000 türkiyeye geldi mi acaba fiyat listelerinde hep 8500 ler var bu 9000 lerin fiyatı ne kadar olacak herhalde bir 150 çekerler şu anda 9000'e maliyem yetmez ama biriktiricem sabredicem ...