Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://www.vatanbilgisayar.com/r7-265-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

Not: Monitör vga ise dalgalanma yapabilir fakat yapmayabilirde yeni çıktı daha alıpta vga monitörde dalgalnma yaşadım dieni görmedim fakat ihtimal var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Valla gönderilen 2 tercih arasında kaldım. Bir arkadaş r9 önerdi sen r7 önerdin. Arada 50 60 tl civarı bir fark var. ve özellik olarakta çekirdek hızında sadece 20 mhz değişim gösteriyo. Aralarında performans farkı çok fazla olur mu?
  • MurattoSan kullanıcısına yanıt
    40 ile 60 arası gider hocam en fazla 70 tl eder
    Hocam max 400 tl dedin için psu nu bilmediğimden bütçe varsa R9 270 al ama 30 40 w fazla tüketir psu sınırdaysa kaldırmaz kaç w psu içeriye kaç w verio psunun 300 400 W sayıların oldugu yeri çekip eklermisin konuya

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

40 ile 60 arası gider hocam en fazla 70 tl eder

Teşekkür ettim hocam sağolasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Hocam max 400 tl dedin için psu nu bilmediğimden bütçe varsa R9 270 al ama 30 40 w fazla tüketir psu sınırdaysa kaldırmaz kaç w psu içeriye kaç w verio psunun 300 400 W sayıların oldugu yeri çekip eklermisin konuya

Bahsettiğin buydu sanırım hocam buyur...
     Ekran Kartı Önerisi

R9 270 kaldırır psu bunu eledik işlemci ile darboğaz olurmu die düşünüyorum olmaz gibi olursa 3.4 3.6 ghz kadar yolu var

• quote:

R9 270 kaldırır psu bunu eledik işlemci ile darboğaz olurmu die düşünüyorum olmaz gibi olursa 3.4 3.6 ghz kadar yolu var

Böyle bi durumda Oc ile çözebilir miyiz yoksa işlemcinin de mi değişmesi gerekir?
    İşlemci 4 çekirdek l3 var 3.2 ghz de yeterlide tam bi emin olamadım darboğaz olmaz derim ben ama olursada ufak bi oc ie çözülecek gibi olur diye düşünüyorum istersen almadan foruma bi konu aç kesinlik için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İşlemci 4 çekirdek l3 var 3.2 ghz de yeterlide tam bi emin olamadım darboğaz olmaz derim ben ama olursada ufak bi oc ie çözülecek gibi olur diye düşünüyorum istersen almadan foruma bi konu aç kesinlik için

Çok teşekkür ettim. Yeni bi konu açıp hemen danışıyorum arkadaşlara..
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Ya hocam bu arada çok pardon ram de bi hata yapmışım ben. Bilgisayarın üzerindeki ram linkteki üründen. iyi midir dersin yoksa değişim gerektirir mi? Eğer 4 gb yetersiz kalırsa da linktekilerden 2 adet daha sipariş vereceğim su anda üzerinde iki daet bulunmakta...

http://www.gold.com.tr/kingston-2gb-1333mhz-ddr3-kvr1333d3n9-2g-ram-pc_u
    Hocam yeni ram alırken mavi ekrana düşmek istemiosan diğer ramlerinin cl değeri ve zamanlamalarıyla aynı ram al yeni alcaklarını ki sıkıntısız çalışsın yoksa sıkıntı olur ram olarak alabilirsin bişey diyemem ama bana sorarsan 2.el elden 70 tl ye falan alırsın 2x2 120 tl vermezdim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 31 Mayıs 2014; 8:15:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemci güzel,R9 270X al,kullandığını kullansın çok az darboğaz yapar,7870'e darboğaz yapmıyor.Buna yüzde 5 yapabilir kanımca
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.