Şimdi Ara

ekran kartı önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuoni

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

quote:

fazla gelir derken işlemcin gtx760'a tam yetmez manasında.

o işlemci o ekran kartını fazlasıyla besler lütfen bilinmeyen yerlere yorum yapmayalım

o işlemcinin 3dmark11 sonucuna baktım amd 965 ayarında bile değil sen bilip bilmeden yorum yapma.

bahsettiğin işlemci 3. nesil i5 neyin kafasındasın sen ??

• quote:

Orijinalden alıntı: elturkoo

bunuda yazdım bı kenara gıdınce zotac yada bu dıycem :D saolasın 2 3 hafta sonra alıcam kısmetse performansa gore donus yapıcam sana

bekliyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o işlemci o ekran kartını fazlasıyla besler lütfen bilinmeyen yerlere yorum yapmayalım

o işlemcinin 3dmark11 sonucuna baktım amd 965 ayarında bile değil sen bilip bilmeden yorum yapma.

15 yaşında mısın niye iki kere mesaj yazıp smiley dolduyorsun?ben kullanmayacam sonuçta ne alırsa alsın tartışacak bir şey yok ama git kendine bir üslüp satın al ilkokul bebeleri gibi dolanma forumda. ne oldu nasılmış?

• tamam beyler uzatılcak bısey yok konunun uzmanı bı arkadasıma sordum oda oke verdı 760 konusunda hıc bı sorun olmaz dedı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

15 yaşında mısın niye iki kere mesaj yazıp smiley dolduyorsun?ben kullanmayacam sonuçta ne alırsa alsın tartışacak bir şey yok ama git kendine bir üslüp satın al ilkokul bebeleri gibi dolanma forumda. ne oldu nasılmış?

Gülüyorum size sizin gibi neyse çok biliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cinebench basliginda 4970k olmasi lazim extreme islemci kullanan bir arkadasa rastladim gtx760 kullaniyordu.rica ettim karti benchmark yapar misin diye yapti benim 280x sonucunu gecti neydi tam emin degilim ama islemciyle alakali bir sey olabilir kart cildirmis islemciyi gorunce cunku karta da deli oc yapmis.sonucta benchmark yapiyorsaniz ne islemci taksaniz yetmez ve soz konusu islemci oc yapilamayan bir model oldugu icin benchmark ve overclock meraki varsa Tuoni hakli, benchmark karta oc meraki yoksa gunluk kullanimsa Kaan hakli seklinde baglayayim uzatmayin.
  • elturkoo E kullanıcısına yanıt
    İlemcin gayet iyi 760 ı rahat besler amaç oyun olduktan sonra.Zotac referans pcb kullandığı için tavsiye etmem Asus olan dc2 modelini ala top modeline o kadar para verilmez.
    kendinde top modeline voltajsız çıkarırsın kartı ki çok rahat çıkıyor.Kart küçük olduğu için muhtemelen kasana sığmamazlık yapmaz.Amd tarafında r9 280 saphirrenin modeli var oda çok iyi bir kart alla nvidia ddemezsin onuda düşünebilirsin.günümüz çoğu oyunu ultra-high karışık rahat oynatır.
  • benım overclock la bı ısım yok ben guncel kullanım ıcın oyunlar ıcın orta duzey bısey toplamaya calısıyorum
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    saolasın verdıgın bılgıler ıcın
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler merhaba zotac elıme ulastı bıraz gec oldu ama temız oldu harıka bı kart donanımlada uyustu dıye dusunuyorum yukledıgım tüm oyunlar ultra sevıyede gram kasma gormedım sogutmasıda ınanılmaz sıtıres testlerınde bıle 10 dklık test suresınce 80 85c aralarında gezıyor yıne kasma veya goruntu bozuklugu gormedım oyun esnasında 70c gectıgını gormedım tavsıye edebılırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elturkoo -- 22 Eylül 2014; 7:43:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.