Şimdi Ara

ekran kartı önerisi(tekrar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: say1tspossible

arkadaşlar palit gtx460 768MB 192 B sipariş verdim.kullandığım psu 350 watt asus.msi sitesinde hesapladım 338w psu çıkıyor.sitesinde ise 450w psu öneriyor.bu kart 350w psu da çalışırmı.net bi cevaba ihtiyacım var.çalışmayacağını düşünürsem sapphire 5770 alacam.

Kesinlikle 12v çıkışları yetmez, zaten o PSU'da peak 350W'dir. Eğer aldığın kartada +350 TL verdiysen çok çok büyük hata yapmışsın demektir.
  • 350w, 370 peak olması lazım.6pin veya 8pin yok.sadece ide.paketi açtımmı iade şansım olmayacak,o yüzden önemli benim için.o kadar sorduk soruşturduk karar verdik psu yu hesaba katmadık.anlaşılan sapphire 5770 alacağım.onuda çalıştırmassa artık ekran kartını söküp kasayı asansör boşluğuna atacam sonra sistem önerileri kısmı

ek:kartı 280 tl ye almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say1tspossible -- 24 Kasım 2010; 0:46:52 >
  • Tek kanal 12v çıkışı olan 1 PSU muhtemelen sorun çıkartıcaktır, PM attım.
  • çok sağol paşam.pm yi okudum.tşk ilgilendiğin için.
  • öneriler için teşekkürler.sapphire 5770 aldım.258 tl ye.üzerinde 450w psu önerilir yazıyor ama,12v 75w olan psu larda güvenle kullanılabileceğide yazıyor.kart beklediğimden iyi çıktı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.