arkadaşlar benim masaüstünde son zamanlarda biraz sorun çıkmaya başladı. bilgisayarı ilk açtığımda 1 uzun 3 kısa bip sesi çıkarıyor sonra resete basınca açılıyor. bu ekran kartı ile ilgili bir sorun oldugunu gösteriyormuş sanırım. bunun için yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. oynamak istediğim oyunlar; protatype1, prince of persia forgotten sands, Dota2, League of Legends gibi oyunlar. bunları ideal çözünürlükte kasmadan çalıştırması YETERLİ. çok yüksek performansa ihtiyacım yok. bütçem 100tl
sistemim şu şekilde: anakart : asus p5pl2 işlemci: intel pentium d 2.80GHz (2 CPUs) mevcut ekran kartı: Nvidia geForce 6200 TurboCache ram: 3 gb kingston 667Mhz Psu: Everest 300w
bir diğer sorunum işlemci çok ısınıyor ve fan çok ses cıkarıyor eskiden bu kadar ses çıkarmazdı. bir ara işlemci fanını çıkarmıştım ve macununun kurumaya başlamış oldugunu gördüm. acaba termal macun alıp sürsem bu sorun biraz geçer mi. kasanın içinde işlemci fanından başka fan yok. extra fan alıp taksam işler mi?
Şimdiden çok teşekkürler...
yardim edebilecek kimse yok mu??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme