Şimdi Ara

Ekran karti onerisi yardimmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba benim sorunum su uzun arastirmalarim sonunda hem uygun hem iyi bir ekran karti buldum radeon r7 260x
    ama ocli ve benim sogutma sistemim cok iyi degil sisteme zarar vercegini dusunuyorum
    aldigimda oci kapatma gibi bir ihtmal varmi anakartim ecs g31tm7 bunuda arastirdim r7 260x i kaldirir deniliyo olmassa bir ekran karti onerir misniz limit 400 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: boray222

Arkadaslar merhaba benim sorunum su uzun arastirmalarim sonunda hem uygun hem iyi bir ekran karti buldum radeon r7 260x
    ama ocli ve benim sogutma sistemim cok iyi degil sisteme zarar vercegini dusunuyorum
    aldigimda oci kapatma gibi bir ihtmal varmi anakartim ecs g31tm7 bunuda arastirdim r7 260x i kaldirir deniliyo olmassa bir ekran karti onerir misniz limit 400 tl

kardeş kartla beraber zaten üstünde soğutma fanları oluyo tek başına yeterli onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

quote:

Arkadaslar merhaba benim sorunum su uzun arastirmalarim sonunda hem uygun hem iyi bir ekran karti buldum radeon r7 260x

kardeş kartla beraber zaten üstünde soğutma fanları oluyo tek başına yeterli onlar

biliyorumda icimde bi korku vat yinede :d
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

quote:

biliyorumda icimde bi korku vat yinede :d

Neden sorun olsun ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop onerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.