Şimdi Ara

Ekran Kartı Overclock Geri aLMa???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartını O/c li alıcam sizce geri alayımmı (alırsam nasıl alıcam bilmiyom:dd) yoksa dursunmu alıcağım kart sapphire 5750 eyer geri alınıyo nasıl alabilirim Bunun için yardımcı olurmusunuz yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim...............

• reset veya sıcaklık sorunu yoksa dursun
  • kardeş almadan önce sorayım dedim 5750 ye o/c yaptınmı 5770 performansında kullanıyomussun ama bi sorun cıkartırmı onu bilmiyom o/c geri nasıl alınıyo bilen yokmu arkadaşlar ya:SSS
  • ilk mesajın karışık olmuş tam anlaşılmıyorki. control centeri açıp sol menüden Performance>AMD overdrive seçeceksin ve altta defaults var tıkla sonrada apply yap oc kalmaz.programla voltaj vererek yaparsanda kullandığın programa göre default seçeneğini seçeceksin o kadar.basit yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerolife

ilk mesajın karışık olmuş tam anlaşılmıyorki. control centeri açıp sol menüden Performance>AMD overdrive seçeceksin ve altta defaults var tıkla sonrada apply yap oc kalmaz.programla voltaj vererek yaparsanda kullandığın programa göre default seçeneğini seçeceksin o kadar.basit yani

çok saol kardeş ekran kartı o/c li olarak gelicek geldiğinde 1-2 gün test edeyim eyer reset ve sıcaklık sorunum olursa hemen iptal edeyim sence?
  • kartı ikinci el alıyosun galiba doğrumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerolife -- 6 Ağustos 2011; 18:05:12 >
  • quote:

kartı ikinci el alıyosun galiba doğrumu ?

yok kardeş 0
  • tamam istediğin zaman oc yapıp geri alabirsin yardımcı oluruz
  • quote:

tamam istediğin zaman oc yapıp geri alabirsin yardımcı oluruz

KARDEŞ ARKADAŞ EKLEsene beni?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.