Merhabalar Ben Saphire 7870 bi ekran kartı aldım fakat şuanlık monitörüm vga girişli kutudan çıkan dvi ı vga ya dönüştürme apartını kullanıyorum pc açılmasında ve kullanılmasında sıkıntı yaşamıyo fakat ekran kartının driverını yüklediğimde pc reset atınca ve açılırken windowsu yüklüyor tam açılcakken kırmızı noktalı çizgili bi ekran geliyor ve açılmıyor o ekran kalıyor... bunun sebebi nedir acaba hdmi bi monitör almam çare olurmu yoksa ekran kartındamı problem var ? diğer pc yede takıp denedm aynı problem devam ediyor...
Aynı konuyu 2 kez açmanızdaki amaç ve mantık nedir, Sayın sonero41?
Kardeşim öncelikle şunu dene. Ekran kartını çıkar üfle felan :D temizle ondan sonra tak iyice sık girişlerini dene. Eğer yine aynı problem baş gösterirse sorun ekran kartından demektir. Monitörle pek alakalı olacağını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Dragão
Aynı konuyu 2 kez açmanızdaki amaç ve mantık nedir, Sayın sonero41?
sorunuma çözüm bulamadığımdan olabilirmi sence ?
quote:
Orijinalden alıntı: eneter
Kardeşim öncelikle şunu dene. Ekran kartını çıkar üfle felan :D temizle ondan sonra tak iyice sık girişlerini dene. Eğer yine aynı problem baş gösterirse sorun ekran kartından demektir. Monitörle pek alakalı olacağını sanmıyorum.
ekran kartı pis fln değil daha tertemiz yeni kullanıyorm 0 taktım.... ve diğer pc deki monitörümede taktım ondada aynı problm var ekran kartını çıkartıp diğer pc ye taktım gene aynı sorun dewam ediyo yani ekran kartı normalde çalışıyo ama driverı yükleyinceyince noluyosa artık öyle bi sorun oluşuyo...
bak o zaman . Driver i yükleyince Ekran çözünürlüğünü 1024 yap Öyle dene bakalım