Şimdi Ara

ekran kartı power sup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi geceler. 4850x2 ekran kartlı yeni bir bilgisayar aldım. ama oyunlarda belli bir süre sonra bilgisayar kapanıyor. bunun nedeni ne olabilir? ben power sup yetersizliği diye düşündüm. 4850x2 ye 400w lık bir powersup yeter mi? markası falan önemli midir? yetersizse nasıl bir power sup almalıyım?

• eğer o psu sadece karta odaklı ise yeter =).Ha eğer değilse yetmez.Kaç W lazım olduğunu ben bilmiyorum açıkçası ama ben bu yorumu yazarken birisi yazmıştır bile belki.
  • 400w yetmez.

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa7000500-fsp-epsilon-80plus-700w-guc-kaynagi/productDetails.aspx?I_ID=40735 Şu ürün fiyat/performans bakımından güzel alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

eğer o psu sadece karta odaklı ise yeter =).Ha eğer değilse yetmez.Kaç W lazım olduğunu ben bilmiyorum açıkçası ama ben bu yorumu yazarken birisi yazmıştır bile belki.

sadece o kartı odaklı hale nasıl getirebilirim?
  • sağlam bir PSU almalısınız.En az 700W.

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-ocz700sxs-eu-ocz700sxs-eu-stealthxstream-700w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=35978
    bütçeniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 31 Ekim 2009; 1:28:02 >
  • Ben burda kolay kolay system ihtiyacı üzende PSU önerisi yapmam fakat X2 lerin çok güç harcadığıda herkesce bilinen 1 gerçek ve hangi marka olursa olsun 12V kanalından kaç amper verirse versin 4850X2'nin, 400W psu ile full onborad system üzerinde orta ayar 1 cpu ile bile 3d uygulamaların'da sorun çıkartmasını gayet doal kalşılaman lazım, systeminn özelliklerini bilmiyoruz bunu örenmemiz lazım fakat ortalama 1 system için minimum değer olrk sana (480W veya üzeri = bütçe durumuna göre üzeri), kaliteli 1 PSU gerekir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sregath

quote:

eğer o psu sadece karta odaklı ise yeter =).Ha eğer değilse yetmez.Kaç W lazım olduğunu ben bilmiyorum açıkçası ama ben bu yorumu yazarken birisi yazmıştır bile belki.

getiremezsin arkadaş espri yapmış.

ekran kartlarına eşşek yüküyle para verip baştan psu araştırması yapmıyorsunuz hayret ediyorum, psu yetmeyince kartı da anakartı da yakabilirsiniz bunu bilmiyor musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her zaman derim pc toplarken veya parça değişimi yaparken ilk önce psuya bakın diye.

400 watt powerla bu işler olmaz
  • yani abi öyle. bi de sürekli değiştirmen gereken bi parça değil ki. al bi 700 850 watt kaliteli bişey, 5 sene kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

quote:

quote:

getiremezsin arkadaş espri yapmış.

ekran kartlarına eşşek yüküyle para verip baştan psu araştırması yapmıyorsunuz hayret ediyorum, psu yetmeyince kartı da anakartı da yakabilirsiniz bunu bilmiyor musunuz?

kardeşim aldı bilgisayarı ben evde kalmıyorum tatile gelince sorunu gördüm. ama ben 500w psu yeteceğini düşünmüştüm. 150 lira gibi bir bütçeye sahibim. nasıl bir psu alabilirim?

• bence burda cok abartıyorsunuz 4850 8800 gt den az w çeker bildiğim kadarıyla bir örnekte şöyle vereyim benim arkadasım su linkteki kasanın powerıyla 1 bucuk yıldır gecube 4850 yi sorunsuz kullanmakta feelin powerı haydı haydı yeter bence

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1406
  • hd4850x2 cf sınıfında, böyle olunca da Ati'nin tavsiyesi 600w güç kaynağı.
  • aopen in psu ları feel den çok daha kalitelidir..
    bir de yukarıda 4850 den değil 4850x2 den bahsediliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

aopen in psu ları feel den çok daha kalitelidir..
    bir de yukarıda 4850 den değil 4850x2 den bahsediliyor..

pardon dikkat etmedim 2 ekran kartı olduguna
  • quote:

kardeşim aldı bilgisayarı ben evde kalmıyorum tatile gelince sorunu gördüm. ama ben 500w psu yeteceğini düşünmüştüm. 150 lira gibi bir bütçeye sahibim. nasıl bir psu alabilirim?

500W Yeterli olur aşaıdaki tabloya bak, zira büyük çoğunluk için aşaıdaki testi yapan kuruluş ve testleri önemli derecede geçerli sayılıyo, bu tablodan yola çıkarak hangi markadan 500W PSU alıcaına bütçen doğrultusunda karar verebilirsin.

ekran kartı power sup

Aşaıdaki link'i kullanarak'ta dier testlere ulaşabilirsin.

Link : Çizgi E. PSU tests

Edit : almayı düşündüğün markanın bütçene uygun daha yüxek (W) değerinde 1 Power Supply'i varsa zaty bütçene göre'de o modele yönelirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 31 Ekim 2009; 14:28:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.