Şimdi Ara

ekran kartı problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 870A-G54 PCI-Ex16 2.0 slotlu anakart aldım bir de ekran kartı olarak msı hd5750 gdr5 128 bit pcı 2.1 yanında aldım şöyle bir sorunum var ekran kartını hdmı dan full hd tv ye bağladım fakat görüntü tam net olarak alamıyorum birde ekran kartı özelliklerine baktığımda ekran çözürlüğü 128 bit olması gerekirken 32 bit olarak çıkmakta acaba anakartımın pcı 2.0 olması ve ekran kartının pcı sı 2.1 olmasından dolayı performans kaybı mı oluyor Ekran kartı ayarlarında tecrübeli arkadaşların yardımları rica olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspirin2 -- 25 Şubat 2011; 20:57:54 >

• 128bit demek sizin ekranda 128bit renk goreceginiz anlamina gelmiyor. ram ile gpu arasindaki bellek veriyolunun 128bit islem hacmine sahip oldugunu belirtiyor. 32bitten daha yukari goruntu su ana kadar gormedim.
    hdmi sorununuz ise driver yukledi iseniz catalsys ayarlarinizdan dolayi olmasi yada hdmi kablonuzdan dolayi olmasi muhtemel. gerisinde sorun olacagini sanmiyorum.
    Birde 2 tane ekrandan ayni anda goruntu almaya calisiyor ve bir monitorunuz crt ve duz kare ekran ise lcd tv nizde wild screen ise cozunurlukte sorun yasamaniz oldukca dogal.
  • saol fakat nasıl bir ayar yapabilirim o zaman şu ekran görüntüsü özellikler sistemimde şuan da gözüken ile benim yukarda belirttiğim ekran kartı özelliği farklı mı yoksa olması gereken mi ? Nasıl bir ayar yapabilirim sürücüleri yükledim ama aşağıdaki gibi bana bilgi vermekte, ekran kartım msı hd5750

Görüntü bağdaştırıcısı türü ATI Radeon HD 5700 Series
    Toplam kullanılabilir grafik belleği 2807 MB
    Ayrılmış grafik belleği 1024 MB
    Ayrılmış sistem belleği 0 MB
    Paylaşılan sistem belleği 1783 MB
    Görüntü bağdaştırıcısı sürücü sürümü 8.723.0.0
    Birincil monitör çözünürlüğü 1280x720
    DirectX sürümü DirectX 10

o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.